Giresunspor tarih yazıyor

Teknik direktör Hakan Keleş yönetiminde Süper Lig'e koşan Giresunspor, 10 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Ligin ilk yarısını lider bitiren ve 14 maçtır bileği bükülmeyen Karadeniz ekibinin başarılı çalıştırıcısı, "Önümüzde kısa bir yol kaldı. Biz burada bir tarih yazıyoruz. bunu hep birlikte yapıyoruz" dedi.

TFF 1. Lig'de 10 maçlık galibiyet serisi yakalayan ve 14 maçtır bileği bükülmeyen lider Giresunspor tarih yazıyor... Koşar adım Süper Lig'e gelen Karadeniz ekibinin başarılı teknik dirtektörü Hakan Keleş, başarının tesadüf olmadığını, bunun için çok çalıştıklarını söyledi.

Son oynadıkları 1-0'lık Boluspor maçındaki galibiyetin önemine değinen Keleş, Bolu'da 14 yıl sonra galibiyet elde ettiklerine vurgulayarak, takımı 90 dakika boyunca göstermiş oldukları mücadeleden dolayı da kutladı. Yazılı bir açıklama yapan Şekerspor efsanesi, şunları kaydetti:

"Hep söylediğimiz gibi yine söylüyorum. Bizim için artık her maç final havasında. Bu sezon bir çok ilke imza attık, bundan sonraki süreçte biraz daha sabır. Biraz daha mücadeleyle bu işin mutlu sonla biteceğine inancım tam. Oyuncularım ne için mücadele ettiklerinin farkında artık bu işin dönüşü yok. Önümüzde kısa bir yol kaldı. Biz burada bir tarih yazıyoruz. bunu hep birlikte yapıyoruz."

Giresunspor tarih yazıyor

TFF 1. Lig'de Giresunspor, geride kalan 21 maçta topladığı 47 puanla lider durumda bulunuyor. Yeni Stadı'na kavuşan Yeşil-Beyazlılar'ın önümüzdeki sezon Süper Lig'de kalıcı olacak bir kadroyla yola devam etmesi bekleniyor. İşte Giresunspor'un muhteşem stadından kareler...

Giresunspor tarih yazıyor ile ilgili etiketler TFF 1. Lig giresunspor Hakan Keleş
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.