Giresunspor yolu yarıladı... Gaziantep karşısında seri 3 maça çıktı

Göztepe ve Çaykur Rizespor maçlarını kazanarak nefes alan Giresunspor, deplasmanların etkisiz takımı Gaziantep FK'yı ağırladı. Yeşil-Beyazlılar bu maçı da kazanarak galibiyet serisini 3 maça çıkardı. Gaziantep ekibi bu sezon dış sahada oynadığı 15 karşılaşmada sadece 6 puan toplayabildi.

2-1

Maçtan Dakikalar (İlk yarı)

6. dakikada Alexis Perez ile başlayan GZT Giresunspor atağında Traore’nin ara pasında topla buluşan Sergio’nun vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 1-0

36. dakikada Gaziantep FK’nin Muhammet Demir’in kullandığı frikik atışında top üstten auta gitti.

38. dakikadaki Gaziantep Futbol Kulübü atağında Perez ceza alanı içerisinde topu elle oynadı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Maxim'in vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. 1-1

45. dakikada Giresunspor atağında Chiquinho’nun ara pasıyla ceza alanında topla buluşan Umut Nayir’in şutunda son anda defans araya girdi ve topu kornere çeldi.

45+2. dakikadaki Giresunspor’un Muhammed Gümüşkaya’nın kullandığı köşe atışına Umut Nayir kafayı vurdu, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

Süper Lig'in 29. haftasında Giresunspor ile Gaziantep FK karşı karşıya geld Çoitanak Spor Kompleksi'nde saat 20.00'da başlayan maçı hakem Kadir Sağlam yönetti.

Giresunspor, 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 14 yenilgi alarak topladığı 32 puanla 16. sırada yer alıyordu. Serginho ve Chiquinho'nun golleriyle 2-1 kazanan Çotanaklar galibiyet serisini 3 maça çıkardı.

GAZİANTEP'İN DEPLASMAN FOBİSİ...

Süper Lig'de bu sezon dış sahada oynadığı 15 maçta 1 galibiyet alan Gaziantep FK, Giresun'u  yenerek deplasmanda ikinci galibiyetini almak istiyordu.

Güneydoğu Anadolu temsilcisi, bu sezon dış sahada oynadığı 15 karşılaşmada sadece 6 puan toplayabildi.

5 maçtır kazanamayan Teknik direktör Erol Bulut yönetimindeki Kırmızı-Siyahlılar haftaya 37 puanla 13. sırada girdi.

 

 
Giresunspor yolu yarıladı... Gaziantep karşısında seri 3 maça çıktı ile ilgili etiketler canlı izle Gaziantep FK giresunspor Hakan Keleş Chiquinho
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.