Giresunspor mutla sona ulaştı!

TFF 1. Lig'de ilk yarıyı lider tamamlayan ve liderliğini uzun süre sürdüren Giresunspor, son 3 haftada koltuğu kaptırsa da Süper Lig hedefine ulaşmayı başardı. Hakan Keleş yönetimindeki Karadeniz ekibi, 34. Tuzlaspor'u deplasmanda mağlup ederek uzun yıllar süren Süper Lig hasretine son verdi.

TFF 1. Lig'de Adana Demirspor 70 puanla şampiyon olurken, Giresunspor da aynı puanla ve averajla sezonu 2. sırada tamamlayarak Süper Lig'e yükseldi. Aynı puandaki Samsunspor ise İstanbulspor, Altay ve Altınordu'yla play-off mücadelesi verecek.

Adana Demirspor, Giresunspor ve Samsunspor'un 67'şer puanla sıralandığı zirvede Adana ekibi ve Giresunspor, Menemenspor ve Tuzlaspor maçlarını kazandığı takdirde adlarını Süper Lig'e yazdıracaktı

Adana ekibi ilk yarıda işi bitirip 4-0 kazandı. Giresunspor ise 2-1 galip geldi. 

Giresunspor mutla sona ulaştı!
İbrahima Balde

En son 1970-1971 sezonunda Süper Lig vizesi alan Karadeniz'in Yeşil-Beyazlı ekibi, 6 sezon mücadele ettiği Süper Lig'de 1976-1977'den beri yer almıyordu.

Futbolculuğu döneminde 1996-1997'de Kayserispor'la, 2005-2006'da Antalyaspor'la Süper Lig'e çıkan Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, bu sefer teknik adamlık kariyerinde Süper Lig'i gördü.

Ligin ilk yarısını lider bitiren Giresunspor, 12 maçlık rekor galibiyet serisi yakalamış ve ligde uzun süre liderlik koltuğunda oturmuştu...

Giresunspor mutla sona ulaştı! - Resim : 2
HAKAN KELEŞ

Giresunspor mutla sona ulaştı! - Resim : 3

Giresunspor mutla sona ulaştı! ile ilgili etiketler Adana Demirspor giresunspor Hakan Keleş İbrahima Balde
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.