Giresunspor'un galibiyet serisi 9 maça yükseldi

Giresunspor maç maç Süper Lig'e koşuyor... Yeşil-Beyazlılar, 20. haftada renktaşı Bursaspor'u 2-1 mağlup ederek galibiyet serisini 9 maça, puanını da 44'e yükseltti. Çotanaklar, müthiş futboluyla, yeni stadıyla ve elde ettiği sonuçlarla şehri bayram yerine çevirdi

TFF 1. Lig'de 20 hafta Giresunspor-Bursaspor maçıyla tamamlandı. Giresunspor zorlu maçtan 2-1 galip ayrılarak liderliğini sürdürdü. Karadeniz ekibine 3 puanı getiren golleri 13 ve 14'te  Ibrahima Balde attı. 31 yaşındaki Senegalli golcü bu sezon 15 maçta 11 gole ulaştı. Konuk ekibin tek golünü 38'de penaltıdan Emirhan Aydoğan attı. Balde bu yaz İspanya 2. Ligi'nden Real Oviedo takımından transfer edilmişti.

Ligin ilk yarısını 35 puanla lider tamamlayan Çotanaklar, 2. yarıda da 3'te 3'le başladı. 9 maçlık müthiş bir galibiyet serisi yakalayan Giresunspor bu sonuçla puanını 44'e yükseltti. Ümit Şengül'ün takımı 21. haftada Boluspor'a konuk olacak.

6 maçlık yenilmezlik serisini geçen hata evinde Altınordu'ya 1-2 mağlup olarak yitiren Bursaspor ise 30 puanla 9. sırada kaldı. Yeşil Timsahlar hafta sonu 36 puanlı Tuzlaspor'u ağırlayacak.

Giresunspor'un galibiyet serisi 9 maça yükseldi
Giresunspor taraftarı takım otobüsünü stat girişinde böyla karşılaşmıştı.

Giresunspor'un galibiyet serisi 9 maça yükseldi - Resim : 2

Giresunspor'un galibiyet serisi 9 maça yükseldi ile ilgili etiketler Bursaspor TFF 1. Lig giresunspor İbrahima Balde
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.