Giresunspor - Beşiktaş maçı sonrası Valerien Ismael: Rakip değil zemin...

Süper Toto Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Giresunspor'u 1-0 mağlup etti. Zorlu mücadele sonrası siyah-beyazlıların teknik direktörü Valerien Ismael önemli açıklamalarda bulundu. Ismael, "Zor bir maçtı, rakipten dolayı değildi, zeminden dolayıydı. Daha fazla kazanmamız gerekiyordu, 4-0 olması gerekiyordu." dedi. .

Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Giresunspor'u 1-0 mağlup etti. Zorlu mücadele sonrası siyah-beyazlıların teknik direktörü Valerien Ismael önemli açıklamalarda bulundu.

İŞTE VALERİEN ISMAEL'İN SÖZLERİ:

''Zor bir maçtı, rakipten dolayı değildi, zeminden dolayıydı. Daha fazla kazanmamız gerekiyordu, 4-0 olması gerekiyordu. Saiss, Emrecan sakatlandı, Emrecan'ın sakatlanması bizi zora soktu. Sakat sakat oynadı. Elinden geleni yaptı. Son dakikalarda çok zorlandık. Gol yedik ama ofsayttı. Tekrar ediyorum rakipten dolayı zorlanmadık, sahadan ve sakatlıklardan zorlandık.

Kulübemiz bugün daha zengindi, oyuncularımız geri döndü. Stoperlerimizin sakatlanması, başka bir oyuncuya şans doğurdu ama yeterince rotasyon kalitemiz var. Stoper rotasyonunda bu zenginlikten bahsedebiliriz.''

Giresunspor - Beşiktaş maçı sonrası Valerien Ismael: Rakip değil zemin... ile ilgili etiketler Beşiktaş Süper Lig giresunspor 9.Hafta Maçı Valerien İsmael
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.