Giresunspor Basın Sözcüsü İbrahim Önal: Fenerbahçe'ye sürpriz yapmak istiyoruz

Bu hafta Süper Lig'de sürpriz sonuçların alındığını hatırlatan Giresunspor Basın Sözcüsü Halil İbrahim Önal, "Rakibimize bir sürpriz de biz yapmak istiyoruz" diyerek Fenerbahçe deplasmanı öncesi iddialı konuştu. Karadeniz ekibi ilk 5 haftada gol atamadı, 1 puan toplayabildi.

Süper Lig'e 5 maçta 1 puanla başlayan ve henüz gol sevinci yaşayamayan Giresunspor, ilk yenilgisini dün akşam Başakşehir'den alan Fenerbahçe'ye konuk olacak. Perşembe günü oynanacak maçta Sarı-Lacivertliler'den puan almayı hedefleyen Karadeniz ekibi, bunu başarabilirse, eleştirilerin hedefindeki Fenerbahçe Teknik Direkötrü Vitor Pereira'nın suyu ısınmaya başlayacak.

Giresunspor'unn basın sözcüsü Halil İbrahim Önal, karşılaşma öncesi iddialı konuştu. Kadıköy'de Fenerbahçe'ye sürpriz yapmaya hazırlandıklarını söyleyen Önal, şu ifadeleri kullandı:

"44 yıl sonra çıktığımız Süper Lig’deki ilk puanımızı aldık. İyi oynamamıza rağmen sadece gol atamadık. Her hafta daha iyiye gidiyoruz, daha da iyi olacağız. Deplasmanda F.Bahçe ile büyük maçlardan birini oynayacağız. Bu hafta ligde birçok sürpriz sonuç alındı. Rakibimize bir sürpriz de biz yapmak istiyoruz. Bunda iddialıyız. Maçın hazırlıklarına başladık. Sıkı bir şekilde Fenerbahçe maçına hazırlanıyoruz. Buradan puanlarla dönüp taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz."

Giresunspor Basın Sözcüsü İbrahim Önal: Fenerbahçe'ye sürpriz yapmak istiyoruz

HAKAN KELEŞ OYUNDAN MEMNUN

Süper Lig'in 5. haftasında evinde Konyaspor'la 0-0 berabere kalan Giresunspor, ilk puanını almıştı. Teknik direktör Hakan Keleş, takımın performansından memnun olduğunu söyledi: 

"Oyun olarak maçın tamamında üstündük ama geçen haftalardaki gibi sonuçlandırmada biraz sıkıntılar çektik. Rakibe bir tane pozisyon verdik, korner dahi atmadılar. İstatistik olarak üstündük, ama sonuçlandıramadık. Günden güne gelişen bir oyunumuz var, bugün de bunu gördük. Taraftarımız biraz üzülüyor ama bize inansınlar, güvensinler, biraz sabretsinler, iyi yoldayız, iyi şeyler yapacağız. Tek üzüntümüz onlara üç puan getiremedik ama onu da sağlayacağız inşallah.”

Keleş, Fenerbahçe maçı için ise şunları söyled: "Yoğun bir maç trafiğine girdik. Fenerbahçe bu ligin güçlü ve favori takımlarından bir tanesi. Onlar da yoğun periyottalar. Her maç gibi zor maç olacak. Biz ligin ilk 6 haftasında biraz zorluk çekeceğiz. Fenerbahçe karşısında elimizden geleni yapacağız. İnşallah gülen taraf biz oluruz diye düşünüyorum."

Giresunspor Basın Sözcüsü İbrahim Önal: Fenerbahçe'ye sürpriz yapmak istiyoruz ile ilgili etiketler Fenerbahçe giresunspor Hakan Keleş
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.