Giresunspor - Altay maçı saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak?

TFF 1. Lig'in 24. haftasında Giresunspor ve Altay karşılaşması büyük bir heyecanla bekleniyor. Giresunspor'un sahasında Altay'ı konuk edeceği karşılaşmanın yayın saati ve hangi kanalda yayınlanacağı futbolseverler tarafından araştırılıyor. İşte, Giresunspor - Altay maçı yayın saati ve kanalı! Detaylar haberimizde...

TFF 1. Lig'in 24. haftasında Giresunspor sahasında, Altay'ı ağırlayacak. TFF Lig'inin en kritik karşılaşmalarından biri olacak Giresunspor ve Altay mücadelesinin yayın saati ve yayınlanacağı kanala dair tüm ayrıntılara haberimizden ulaşabilirsiniz...

GİRESUNSPOR - ALTAY MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Giresunspor - Altay maçı 28 Şubat Pazar günü saat 19:00'da TRT Spor'da canlı yayınlanacak.

GİRESUNSPOR HAKKINDA

Giresunspor,  1925, daha sonra 1967 yılında tekrar kurulmuş bir spor kulübüdür. Kulübün lakabı ise Çotanaklar'dır. Çotanak, fındığın ağaç dalında aldığı şekle verilen isimdir. Çotanak figürü kulübün logosunda da mevcuttur. Kulübün futbol şubesi dışında erkek hentbol şubesi de vardır.

ALTAY HAKKINDA

Altay, 1914 yılında "Altay İdman Yurdu "adı altında kurulmuştur. Söz konusu yıllarda, İzmir'de Rum, Ermeni ve İtalyanların etkisi önemli bir problemdi. Dönemin Valisi Rahmi Bey, Vasıf Çınar Bey ile Necati Beye "Şark İdadisi" adında bir okul açtırdı. Buradaki amaç, Rumların ve diğer azınlığın etkinliğini azaltmaktı. Bu amaç doğrultusunda 16 Ocak 1914 tarihinde "Altay İdman Yurdu" faaliyetlerine başlamıştır. Diğer taraftan, Yunan, Ermeni ve İtalyan takımlarıyla yaptığı maçlarda başarılı sonuçlar aldı.

 

 

 

Giresunspor - Altay maçı saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak? ile ilgili etiketler Giresun Altay giresunspor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.