Afet mağduru vatandaşa soyadı üzerinden iğrenç yorumlar

Giresun'da cumartesi akşamı etkili olan şiddetli yağış, sel ve heyelanlara neden oldu. Dereli, Doğankent ve Yağlıdere ilçeleri başta olmak üzere birçok bölge selden etkilendi. Selden etkilenen bir vatandaş ise, sosyal medya hesabından geçmiş dönemde yaptığı paylaşım nedeniyle çirkin ithamlara maruz kaldı.

Giresun'daki sel sonucu iki jandarma personeli şehit oldu, 4 kişi hayatını kaybetti, 153 kişi mahsur kaldıkları bölgelerden ekiplerce kurtarıldı.

AFET MAĞDURUYLA DALGA GEÇTİLER!

Son yıllardaki en yıkıcı doğal afetin yaraları sarılmaya çalışırken sosyal medyada selden etkilenen bir vatandaş, siyasi görüşü nedeniyle çirkin paylaşımlara maruz kaldı. 

Selin en çok vurduğu noktalardan Dereli'de yaşamını sürdüren ve iş yeri büyük zarar gören Nizamettin Vurgun isimli vatandaş, Twitter hesabından 14 Mart 2020 tarihinde AK Parti'li Dereli Belediyesi'nin hizmetlerinin yer aldığı yaptığı paylaşım nedeniyle yerden yere vuruldu.

Afet mağduru vatandaşa soyadı üzerinden iğrenç yorumlar

Doğal afeti dahi siyasete bağlayan sosyal medya trolleri, Vurgun'un soyismiyle alay ederek dükkanının gördüğü zararı zevkle(!) karşıladı. 

İşte insanların acısını paylaşmak yerine daha da perçinleyen o çirkin ifadelerden bazıları;

Afet mağduru vatandaşa soyadı üzerinden iğrenç yorumlar - Resim : 2

Afet mağduru vatandaşa soyadı üzerinden iğrenç yorumlar - Resim : 3
Afet mağduru vatandaşa soyadı üzerinden iğrenç yorumlar - Resim : 4

Afet mağduru vatandaşa soyadı üzerinden iğrenç yorumlar - Resim : 5

Afet mağduru vatandaşa soyadı üzerinden iğrenç yorumlar - Resim : 6Afet mağduru vatandaşa soyadı üzerinden iğrenç yorumlar - Resim : 7

 

Afet mağduru vatandaşa soyadı üzerinden iğrenç yorumlar ile ilgili etiketler Sosyal Medya Twitter Giresun Doğal afet Sel (Doğa olayı) Heyelan Nizamettin Vurgun afet dükkan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.