Giray Bulak ticarete atıldı!

Türk futbolunun en deneyimli teknik direktörleri arasında yer alan Giray Bulak ticarete atıldı.

Giray Bulak'ın da ortakları arasında yer aldığı Tavuk Dünyası’nın 200. şubesi Üsküdar’da açıldı. Menüsünde Belçika’dan lezzet ödüllü üç ürün barındıran restoranın açılışı şölene dönüştü. Çeşitli şovlar ve yarışmalarla katılımcılara unutulmaz anların yaşatıldığı açılışa Bulak ve Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu’nun yanı sıra Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve Üsküdar İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Baykara da katıldı.

Milli takımımızın yardımcı antrenörlerinden Mehmet Kulaksızoğlu, eski milli oyuncular Orhan Çıkırıkçı, Gökdeniz Karadeniz ve İlker Yağcıoğlu, Alibeyköyspor Başkanı Muammer Saka, Trabzonspor eski yöneticisi Mahmut Aksu, teknik direktör Mehmet Birinci ve ‘Kont Adnan’ lakaplı türkücü Adnan Yılmaz da açılışta Bulak’ı yalnız bırakmayanlar arasındaydı.

Giray Bulak ticarete atıldı! ile ilgili etiketler Belçika Üsküdar Hilmi Türkmen
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.