Giovanni Sio'nun futbol hayatı tehlikede

İki haftadır formasından uzak kalan Gençlerbirliği forveti Giovanni Sio'nun ciddi bir hastalıkla mücadele ettiği ortaya çıktı. Fransa'da tedavi süreci devam eden 31 yaşındaki futbolcu bir süre önce Instagram'dan yaptığı paylaşımda eskisinden daha güçlü döneceğini söylemişti. Futbol kamuoyu, Sio'nun hastalığının ne olduğunu merak ediyor.

Gençlerbirliği'nin Fildişi Sahilli forveti Giovanni Sio'nun sağlık durumu sanılandan ciddi... 2019 yazında Fransa'nın Montepillier takımından transfer edilen 31 yaşındaki futbolcu, başkentin Kırmızı-Siyahlı ekibinde geçirdiği 1.5 sezonda ligin dikkat çeken golcüleri arasında girmeyi başarmıştı. Beşiktaş maçından sonra dün de Denizlispor maçına "hasta" diye götürülmeyen tecrübeli futbolcunun futbol hayatının tehlikede olabileceği öğrenildi.

Gençlerbirliği'nden konuyla ilgili bugün bir açıklama yapıldı ancak hastalığın ne olduğuna dair bir bilgi paylaşılmadı.

"İttifak Holding Konyaspor maçı sonrası rahatsızlanan sporcumuz Giovanni Sio ‘nun Ankara Acıbadem Hastanesi’nde yapılan tetkiklerinde bazı kan değerlerinde standart dışı değerler saptanmıştır.

Ankara Acıbadem Hastanesi’ndeki uzman doktorlar tarafından kulübümüze “konsültasyonlar sonucunda teşhis için daha ileri tetkikler gerektiği ve futbolcunun bu süreçte antrenmana çıkmasının sakıncalı olabileceği” yönünde görüş bildirilmiştir.

Bu süreçte Ankara’da bulunan futbolcumuzun sağlık durumuyla ilgili gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır."

Giovanni Sio'nun futbol hayatı tehlikede ile ilgili etiketler Gençlerbirliği Giovanni Sio
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.