Giovanni Guidetti: Fenerbahçe Opet hayatımda gördüğüm en güçlü takımlardan biri

Giovanni Guidetti: "Fenerbahçe Opet'i ve taraftarını tebrik ederim. Gerçekten inanılmaz bir atmosfer vardı. Fenerbahçe Opet çok güçlü bir takım, hayatımda gördüğüm en güçlü takımlardan biri. Çok iyi hücum yaptılar. Geriye düştük ama her geçen saniyede rakibimize daha çok yaklaşmaya başladık. İlk setlerde daha az enerji harcadığımız için altın sette kazanmasını bildik."

CEV Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Fenerbahçe Opet'i altın setle yenerek final biletini alan VakıfBank'ta başantrenör Giovanni Guidetti, ilk iki sette daha az enerji harcadıkları için altın seti kazandıklarını söyledi.

İtalyan çalıştırıcı, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Öncelikle Fenerbahçe Opet'i ve taraftarını tebrik ederim. Gerçekten inanılmaz bir atmosfer vardı. Fenerbahçe Opet çok güçlü bir takım, hayatımda gördüğüm en güçlü takımlardan biri. Çok iyi hücum yaptılar." diye konuştu. 

Oyuncularını da tebrik eden Guidetti, "Geriye düştük ama her geçen saniyede rakibimize daha çok yaklaşmaya başladık. İlk setlerde daha az enerji harcadığımız için altın sette kazanmasını bildik." ifadelerini kullandı.

VAKIFBANK'IN FİNALDEKİ RAKİBİ KİM? 

Guidetti, finalde 22 Mayıs Pazar günü, Slovenya'nın başkenti Ljubljana'da İtalyan ekibi Imoco Conegliano ile oynayacakları maçla ilgili soruya, "O maçı konuşmak için çok erken. Bugünden daha iyi oynamamız gerekecek." yanıtını verdi.

 

"İNŞALLAH KUPAYI TÜRKİYE'YE GETİRECEĞİZ"

VakıfBank Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ferkan Merdan, Fenerbahçe Opet'i ortaya koyduğu güzel oyun nedeniyle tebrik etti.

Merdan, yaptığı açıklamada, "Yarı finalde iki Türk takımının karşılaşması da kadın voleybolunun geldiği noktayı gösteriyor. Teknik ekibimize, takımımıza çok güveniyoruz. Başkanımız Abdi Serdar Üstünsalih, '35. sezonumuzda 5 kupaya talibiz' diye bir hedef koymuştu. İnşallah Slovenya'da finali de kazanıp kupayı Türkiye'ye getireceğiz." şeklinde konuştu.

Giovanni Guidetti: Fenerbahçe Opet hayatımda gördüğüm en güçlü takımlardan biri

ZEHRA GÜNEŞ: "HERKESİN YAPAMAYACAĞI BİR İŞ"

VakıfBanklı oyuncu Zehra Güneş de rakiplerinin muhteşem oyunu nedeniyle ilk iki sete giremediklerini söyledi.

Üçüncü sette rakiplerine yaklaştıklarını belirten milli oyuncu, "Mental olarak bu kadar düştükten sonra altın seti bu şekilde çevirmek herkesin yapamayacağı bir iş. Bunu takım olarak çok iyi başardık." dedi.

Finalde karşılaşacakları Imoco Conegliano ile oynadıkları her maçın kıyasıya mücadeleyle geçtiğini kaydeden Zehra, "Çok güzel bir voleybol izleteceğimizi düşünüyorum. Elimizden gelen her şeyi yapacağız, umarım kazanan taraf biz oluruz." şeklinde görüş belirtti.

Giovanni Guidetti: Fenerbahçe Opet hayatımda gördüğüm en güçlü takımlardan biri ile ilgili etiketler VakıfBank voleybol Fenerbahçe Opet zehra güneş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.