Giorgio Armani, Milano ve Paris defilelerini iptal etti

İtalyan Moda dünyasının üstadı Giorgio Armani, bu ay Milano Erkekler Moda Haftası ve Paris Haute Couture Moda haftası çerçevesinde düzenlenecek defilelerini Avrupa’da artan Covid-19 vakaları nedeniyle iptal etti. Armani koleksiyonlarının sanal ortamda sunulmasının şimdilik öngörülmediği belirtildi.

Armani Grubundan yapılan açıklamaya göre, 87 yaşındaki duayen modacı, “salgının durumunun ciddileşmesi yüzünden ve büyük bir üzüntüyle” defileleri iptal etti. Bu kapsamda, Armani’nin Milano’daki 2022/2023 sonbahar/kış ve Paris’teki Haute Couture 2022 ilkbahar/yaz defileleri yapılmayacak.

Giorgio Armani Milano ve Paris defilelerini iptal etti


Armani, Şubat 2020'de pandeminin başlangıcında olduğu gibi, bu yıl da yeni bulaşma dalgası yüzünden gösterilerini iptal eden ilk büyük İtalyan markası oldu. Mayıs 2021 ‘de yeniden başlanan seyircili defilelerin ömrü kısa sürdü.

Milano’da 14 – 18 Ocak'ta düzenlenen Erkek Moda Haftası kapsamında 23 seyircili defile düzenlenmesi öngörülmüştü. Katılması beklenen markalar arasında Ermenegildo Zegna, Fendi, Dolce & Gabbana ve Prada da bulunuyor.

İtalya, küresel salgından ağır biçimde etkilendi ve bugüne kadar yaklaşık 138 bin kişi koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti. Ülke, şimdi de Omikron alttürü yüzünden vaka artışlarına sahne oluyor.

L'Italie est l'un des pays européens à avoir payé le plus lourd tribut à la pandémie, avec plus de 137.000 morts, et connaît à présent une forte recrudescence des cas, face à la déferlante du variant Omicron.

Giorgio Armani, Milano ve Paris defilelerini iptal etti ile ilgili etiketler Paris defile Giorgio Armani milano covid-19 Milano Erkekler Moda Haftası Paris Haute Couture Moda haftası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.