Gigi Hadid'den 'doğum yaptı' iddialarına yanıt!

Dünyaca ünlü model Gigi Hadid ile şarkıcı Zayn Malik'in ilk bebeklerinin dünyaya gelip gelmediği merak konusu olmuştu. Gigi Hadid'in annesi Yolanda Hadid'den, 'bebek dünyaya geldi' iddialarını yalanlayan bir paylaşım geldi.

Gigi Hadid'in "emlak kralı" babası Mohamed Hadid'in kaleme aldığı ve sosyal medya hesabında paylaştığı şiirsel bir metin, ünlü modelin ilk bebeğini dünyaya getirdiği müjdesinin yayılmasına sebep olmuştu.

Mohamed Hadid, Instagram hesabından önce paylaştığı ardından da sildiği bu metni, el yazısıyla kaleme aldı. Metin, kızı Gigi Hadid'in dünyaya getireceği kız bebeği hitaben yazılmıştı.

"SENİN İÇİN GÜNEŞİ VE AYI DİLİYORUM"

Mohamed Hadid'in kafa karıştıran o şiiri, "Merhaba küçük torun. Bu benim. Kalbim olabileceği kadar mutlu. Senin için güneşi ve ayı diliyorum. Sana mutlu bir zaman diliyorum. Senin yolda olduğunu duyduğum an güldüm ve gözyaşı döktüm. Ağladım, çünkü kalbimin daima sana ait olacağını biliyorum" dizelerini içeriyordu.

Bu sözler kafaları karıştırmış ve Hadid'in bebeğinin doğduğu iddia edilmişti. Ancak bu iddiaları yalanlayan paylaşım Gigi'nin annesinden geldi.

Hadid, başını kızının karnına dayayarak poz verdiği fotoğrafı Instagram sayfasında paylaştı. Yolanda Hadid'in "Sabırla onun meleğinin doğmasını bekliyoruz" notunu yazdığı bir diğer paylaşımına ise yorum ve beğeni yağdı.

Gigi Hadid'den 'doğum yaptı' iddialarına yanıt!

Gigi Hadid'den 'doğum yaptı' iddialarına yanıt! ile ilgili etiketler Gigi Hadid Hamile doğum zayn malik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.