Gigi Hadid ve Zayn Malik neden ayrıldı? Şiddet iddiaları doğru mu?

ABD’li modellerden Gigi Hadid ile Zayn Malik, 6 yıldır devam eden birliktelikleri hakkında açıklamalarda bulundular. Ayrılık iddiaları ile gündeme gelen çiftin nasıl sorunlar yaşadıkları konusunda değişik iddialar ortaya atıldı.

ABD'li model Gigi Hadid ile Zayn Malik sonunda 6 yıllık ilişkilerini resmen bitirme kararı aldı. Çiftin yeni bebekleri dünyaya gelirken yıldız modelin annesi Yolanda Hadid, Malik'in kendisine şiddet uyguladığını iddia ederken Malik, "Yolanda Hadid'e vurduğum yönündeki iddiaları reddediyorum" ifadelerine yer verdi.

ABD'li model Gigi Hadid ile Zayn Malik 6 yıllık ilişkilerini noktaladıklarını duyurdu.

GİGİ HADİD VE ZAYN MALİK NEDEN AYRILDI?

ABD'li ünlü model Gigi Hadid ile şarkıcı Zayn Malik ayrıldıklarını resmen doğruladı. Ayrılık sebebinin olarak Malik'in Hadid ailesiyle yaşadığı sıkıntılar olduğu iddia edildi. Diğer bir iddiaya göre ise Hadid'in annesi Yolanda Hadid, Malik'in kendisine şiddet uyguladığını öne sürdü.

İddiara yanıt veren Malik, "Yolanda Hadid'e vurduğum yönündeki iddiaları reddediyorum. Kızımın iyiliği için daha fazla detay vermeyi reddediyorum. Umarım Yolanda aile sorunlarının mahremiyet içinde çözülebilmesi için yanıltıcı suçlamalarını yeniden değerlendirir" açıklamasında bulundu.

6 yıldır birlikte olan ikilinin Khai adında bir yaşında bir çocukları bulunurken, velayet konusunda nasıl bir adım atacakları merak ediliyor.

 

Gigi Hadid ve Zayn Malik neden ayrıldı? Şiddet iddiaları doğru mu? ile ilgili etiketler Gigi Hadid zayn malik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.