Gigi Hadid hamile mi? Gigi Hadid bebeğinin cinsiyeti ne?

Gigi Hadid hamile mi, bebeğinin cinsiyeti ne gibi sorular arama motorlarında en çok aranan sorular oldu. Victoria Secret'ın en ünlü modellerinden Gigi Hadid geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu duyurmuştu. Gigi Hadid, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlaa haberi duyurdu. Peki Gigi Hadid hamile mi, Gigi Hadid bebeğinin cinsiyeti belli mi? Detaylar haberimizde...

Gigi Hadid hamile mi, bebeğinin cinsiyeti belli mi soruları ünlü modelin hayranları arafından aranan sorular oldu. Dünyaca ünlü Victoria Secret modeli Gigi Hadid, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hamile olduğunu duyurdu. İşte Gigi Hadid hamile mi, bebeğinin cinsiyeti ne sorularının cevapları...


GİGİ HADİD HAMİLE Mİ?

Victoria Secret’ın ünlü modellerinden Gigi Hadid ile şarkıcı sevgilisi Zayn Malik, bebek bekliyor. Gigi Hadid’in, 20 haftalık hamile olduğu öğrenildi.

Gigi Hadid 23 Nisan’da doğum günü kardeşi Bella Hadid ve sevgilisi Zayn Malik ile birlikte kutlamış ve sosyal medya hesabından şu notu paylaşmıştı;

“Benim için bugünü özel hale getiren, tüm dünyadan sevgilerini hissettiğim karantina ailemle en güzel 25'inci yaş günü kutlaması. Bu zamanlar gelecekte beraberlik için bizi daha da minnettar hale getirecek. Herkese doğum günü mesajları için teşekkürler. 25’inci yaş günümü asla unutmayacağım.”

Çift, corona virüsü salgını nedeniyle Hadid’in ailesinin Pensilvanya’daki evlerinde karantinada kalıyor.

GİGİ HADİD BEBEĞİNİN CİNSİYETİ NE?

20 haftalık hamile olduğunu açıklayan Gigi Hadid'in henüz bebeğinin cinsiyeti belli olmadı.

Gigi Hadid hamile mi? Gigi Hadid bebeğinin cinsiyeti ne?


GİGİ HADİD KİMDİR?

Gigi Hadid, 23 Nisan 1995 doğumludur. Los Angeles, ABD’de dünyaya gelen Gigi Hadid’in tam ismi Jelena Noura Hadid’dir.

Babası Filistinli Mohamed Hadid, annesi ise Hollanda asıllı Amerikalı eski model Yolanda Foster olan Gigi Hadid’in Bella adında bir kız kardeşi ve Anwar adında da bir erkek kardeşi vardır. Annesi ve babası 2000 yılında boşanan Hadid, 2013 yılında Malibu High School’dan mezun oldu. Liseden mezun olduktan sonra New York’a taşınan Hadid, modellik yapmaya başladı.

Gigi Hadid hamile mi? Gigi Hadid bebeğinin cinsiyeti ne? - Resim : 2

New York’da bulunan The New School’da eğitimine devam eden Gigi Hadid, 2011 yılında Img Modellik ajansına katılmıştır. 2 yaşındayken Guess şirketinin ‘Baby Guess’ reklamında oynayan Hadid, 2012 yılından itibaren tekrar Guess markasının yüzü oldu.

2014 yılında Desigual markasının defilesinde podyuma çıkan Gigi Hadid kısa zamanda ünlendi. 2014 yılında sevgilisi Avustralyalı şarkıcı Cody Simpson’un ‘Surfboard’ adlı şarkısının video klibinde oynayan ünlü model, 2015 yılının Ocak ayında Maybelline markasının için kameralar karşısına geçti.

2015 yılında Pirelli takvimi için cesur pozlar veren Gigi Hadid’in kariyeri bir anda yükselişe geçti.Gigi Hadid, modelliğe başladıktan kısa süre sonra Chanel, Michael Kors, Max Mara, Marc Jacops gibi dünyaca ünlü markaların defilelerinde yer aldı. Elle, Vogue, VMAN, Sports, Illustrated, Paper Magazine ve Schön gibi dergilerinde de yer alan seksi model moda dünyasının aranan isimlerinden biri oldu.2015 yılının Ağustos ayında Calvin Harris’in ‘How Deep Is Your Love’ isimli klibinde oynadı.

Kasım 2015’te kendisi gibi modellik yapan ve çok yakın arkadaşı olan Kendall Jenner ile Victoria’s Secret Fashion Show podyumunda yürüdü.En son Milano Moda Haftası’nda yine arkadaşı Kendall Jenner ile birlikte yer alan seksi model Those Wrecked By Success, Real Housewives of Beverly Hills ve Virgin Eyes gibi dizi ve filmlerde de oyunculuk yapmıştır.

Genç model Cody Simpson ve Joe Jonas ile birlikte olduktan sonra Kasım 2015 itibariyle dünyaca ünlü müzik grubu ‘One Direction’ ile tanınan ve ardından gruptan ayrılan Zayn Malik ile olmaya devam ediyor.

Gigi Hadid hamile mi? Gigi Hadid bebeğinin cinsiyeti ne? - Resim : 3

GİGİ HADİD'İN SEVGİLİSİ ZAYN MALİK KİMDİR?

Zayn Malik, 12 Ocak 1993, Bradford, İngiltere’de doğdu. Pakistan asıllı İngiliz şarkıcı, One Direction adlı müzik grubunun eski üyesidir. Üyesi olduğu One Direction grubundan 25 Mart 2015 tarihinde ayrılmıştır. Şu an yoluna tek başına devam etme kararı almıştır ve ilk solo şarkısı Pillowtalk’ı (28 Ocak 2016) yayınlamıştır. Şarkı Billboard Hot 100 listesinde 1 numaraya yükselmiştir. 25 Mart 2016 tarihinde ilk albümü ‘Mind Of Mine’ı yayınlamıştır. Albüm Billboard 200 listesinde 1 numara olmuştur.

Gigi Hadid hamile mi? Gigi Hadid bebeğinin cinsiyeti ne? ile ilgili etiketler Victoria’s Secret Bebek gigi hadid kimdir gigi hadid hamile mi gigi hadid bebeği
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.