Doğumdan sonra ilk kez podyumda!

Ünlü model Gigi Hadid, doğum yaptıktan altı ay sonra podyumlara geri döndü. Doğum yaptıktan kısa bir süre sonra mesleğine dönen Hadid, ünlü moda firmasının defilesinde yerini aldı. Hadid'in yeni saç rengi de büyük ilgi gördü.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs süreci ve hamilelik sebebiyle mesleğine uzun bir süre ara vermek zorunda kalan ünlü model Gigi Hadid podyumlara geri döndü.

MİLANO MODA HAFTASI'NDAYDI

Gigi Hadid, Milano Moda Haftası kapsamında düzenlenen Versace defilesinde yerini aldı. Pandemi önlemlerinin büyük bir dikkatle uygulandığı defilede, Hadid'in yanı sıra kardeşi Bella Hadid ve Irina Shayk'ın da aralarında bulunduğu bir grup model de podyuma çıktı.

Hadid, sosyal medya hesabı üzerinden defile sırasında çekilen fotoğrafları paylaştı. 25 yaşındaki Hadid, bu markanın etkinliğinde yer almanın üstelik de verdiği aradan sonra mesleğine dönmenin mutluluğunu yaşadı.

Doğumdan sonra ilk kez podyumda!

GÜVENLİ ORTAM VURGUSU

Sağlıklı olduğu ve iş yaşamına devam edebildiği için şükreden Hadid, defilenin yapıldığı ortamda koronavirüs önlemlerinin ihmal edilmediğinden ve görev alan herkesin test olduğundan söz etti.

YENİ SAÇ RENGİ DİKKAT ÇEKTİ

Gigi Hadid, söz konusu defile çekimi için normalde sarı olan saçlarını bakır rengine boyattı. 

ALTI AY ÖNCE DOĞUM YAPTI

One Direction grubuyla ünlenen sonra da kariyerine solo olarak devam eden Zayn Malik ile ilişkisinden altı ay önce anne oldu Hadid. Malik ve Hadid uzun süre kızlarının yüzünü sosyal medya takipçilerine göstermedi.

Doğumdan sonra ilk kez podyumda! ile ilgili etiketler Gigi Hadid Bella Hadid milano moda haftası
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.