Gıdık nasıl gider? Gıdı nasıl eritilir? Gıdı sarkması için en etkili egzersizler..

Kadın erkek birçok kişinin korkulu kabusu Gıdık ya da gıdı, gündelik hayatımızı etkileyen faktörlerden biri haline gelebilir. Sadece kilolu insanlarda oluşmayan gıdık nasıl erir? Gıdık sarkması için hangi egzersizler yapılır?

Gıdık nasıl eritilir sorusu son zamanların en çok konuşulan konularından biri. Gıdısı olan ve tedavi arayan birçok kişi egzersizle yetinmeyip işi ameliyata kadar götürebilmektedir. Peki, gıdı nasıl gider?

GIDIK NASIL GİDER?

Gıdı Eritme Egzersizi

1. Sağ işaret ve orta parmağınızı çenenizin orta notasında tutunuz. Sol elinizle çene kemiğinizin sağ tarafına yukarıya doğru masaj yapınız. Bu hareketi 3 kere yapınız.

gıdı nasıl ertilir

2. Orta parmağınızı kulak memenizin arkasına koyup, aşağı yukarı masaj yapınız. Bu işlem lenfleri çalıştırır.

GIDI NASIL ERİTİLİR?

3. Başınızı yukarı kaldırıp boyun kaslarınızı gerin. İki elinizin avuç içiyle yukarıya doğru hareketlerle 3 kere masaj yapınız.

4. İki elinizin avuç içiyle çene çizginiz boyunca aşağıya doğru hafifçe bastırarak masaj yapınız.

5. İki elinizin avuçlarıyla çene kemiklerinizin üzerinde yukarı doğru masaj yapınız.

Gıdı Eritme İçin Maske

gıdı eritme

Malzemeler

1 adet yumurtanın beyazı
1 büyük boy patatesin püresi
Yarım yemek kaşığı bal

Maske Uygulanışı

Patates püresini bal ekleyerek sürülmeye uygun bir kıvama gelene kadar karıştırınız. Hazırladığınız karışımı ellerinizle gıdı ve boyun bölgenize masaj yaparak uygulayınız. Kalan malzemeyi ince tabaka haline aynı bölgelere sürün.

Haftada bir ya da iki kez uyguladığınızda bir aylık süre sonunda gözle görülür sonuçlar verecek olan bu maske çeşitli egzersizlerle de desteklendiğinde gıdı eritme,gıdık nasıl erir konusunda oldukça etkili olacaktır.

 

Gıdık nasıl gider? Gıdı nasıl eritilir? Gıdı sarkması için en etkili egzersizler.. ile ilgili etiketler sağlık gıdık nasıl gider
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.