Giderek kilo kaybeden Müge Anlı'dan canlı yayında sevenlerini üzen açıklama! Hastalığını itiraf etti

atv ekranlarında yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının başarılı sunucusu Müge Anlı, sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamayla sevenlerini korkuttu. Daha önce iş yoğunluğundan dolayı yemek yemeye fırsat bulamadığı için hızla kilo verdiğini söyleyen Anlı bu kez de şekerini ölçtürdüğünü ve çok yüksek çıktığını söyledi. Anlı'nın açıklaması ise sevenlerini endişelendirdi.

atv ekranlarında hafta içi her gün izleyiciyle buluşan, 48 yaşındaki başarılı gazeteci ve sunucu Müge Anlı, sağlık problemleri yaşadığını canlı yayında itiraf etti... Büyük başarılara imzasını atan, kayıpları bulan, cinayetleri çözen Müge Anlı geçtiğimiz haftalarda hızla kilo verdiğini açıklamıştı. Müge Anlı son olarak programındaki konuklardan birinin yaptığı yorum üzerine öfkesine hakim olamayınca kendi hastalığıyla ilgili de açıklamalarda bulundu.

 
''ŞEKERİMİN KAÇ ÇIKTIĞINI SÖYLESEM SİZE...''

Müge Anlı programında yer alan konuk kadınlardan biri "Ben şeker hastasıyım, hatırlamıyorum söylediklerimi" deyince ünlü sunucu bu konuda bir yorumda bulundu. Anlı açıklamasında "Ben geçen gün kan testi yaptırdım. Sizin şekeriniz de şeker mi? Ben geçen hafta sonu ölçürttüm, kaç çıktığını size söylesem 'bu kadın nasıl canlı yayına çıkıyor' dersiniz! Ben onu ilaçsız kendi kendime düşüreceğim ama." ifadelerini kullandı.

Giderek kilo kaybeden Müge Anlı'dan canlı yayında sevenlerini üzen açıklama! Hastalığını itiraf etti

Geçtiğimiz haftalarda kilo kaybettiğini canlı yayın kapanışında söyleyen Müge Anlı, iş yoğunluğundan yemek yemeye fırsat bulamadığını, sevenlerinin ve dostlarının program arasında kendisine yemek sipariş edip yedirmeye çalıştığını söylemişti. 

Giderek kilo kaybeden Müge Anlı'dan canlı yayında sevenlerini üzen açıklama! Hastalığını itiraf etti ile ilgili etiketler Müge Anlı Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.