Gıda toptancılar sitesinde çıkan yangın söndürüldü! İki itfaiye eri dumandan etkilendi

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki bir iş yerinde yangın çıkan yangın saatler sonra söndürüldü. İki itfaiye eri dumandan etkilendi

Diyarbakır'da, beyaz eşya ve küçük ev aletleri satışı yapan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangının ihbar edilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edilmişti.

Gıda toptancılar sitesinde çıkan yangın söndürüldü! İki itfaiye eri dumandan etkilendi

SAATLER SONRA YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Alevlerin sitedeki diğer iş yerlerine sıçramaması için yoğun çaba gösteren itfaiye ekipleri, saatler sonra yangını kontrol altına alarak söndürme ve soğutma çalışmalarını tamamladı.

Gıda toptancılar sitesinde çıkan yangın söndürüldü! İki itfaiye eri dumandan etkilendi - Resim : 2

2 İTAFİYE ERİ DUMANDAN ETKİLENEREK HASTANEYE KALDIRILDI

Dumandan etkilenen 2 itfaiye personeli, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yangının çıkış nedeninin detaylı raporun hazırlanmasıyla tespit edileceği kaydedildi.

Gıda toptancılar sitesinde çıkan yangın söndürüldü! İki itfaiye eri dumandan etkilendi - Resim : 3

 

 

İHA

Gıda toptancılar sitesinde çıkan yangın söndürüldü! İki itfaiye eri dumandan etkilendi ile ilgili etiketler Diyarbakır Yangın Gıda toptancılar sitesi Söndürüldü itfaiye eri Dumandan etkildendi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.