Gibi dizisinin İlkkan'ı Kıvanç Kılınç'tan Erşan Kuneri'nin oyuncusu Zafer Algöz'e gönderme

Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği ve oyuncu kadrosunda yer aldığı Erşan Kuneri'nin başrol oyuncularından Zafer Algöz, diziyle ilgili sosyal medyada yapılan olumsuz yorumlar ve Gibi dizisiyle karşılaştırılmasına "Gibinin bu seviyeye gelmesi için 2 fırın ekmek,4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek" ifadelerini kullanmıştı. Exxen'de yayınlanan komedi türündeki Gibi dizisinin İlkkan'ı Kıvanç Kılınç isim vermeden Twitter üzerinden Zafer Algöz'ün sözlerine göndermede bulundu.

Oyuncu kadrosunda Cem Yılmaz, Ezgi Mola, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak’ın yer aldığı, 8 bölümden oluşan Erşan Kuneri dizisinin Netflix'te izleyiciyle buluşmasıyla Exxen'de yayınlanan Gibi dizisi de gündem oldu. Sosyal medyada Erşan Kuneri ve Gibi karşılaştırmaları yapılmaya başlandı.

Bir sosyal medya kullanıcısının son dönemin iki popüler dizisi 'Gibi' ve 'Erşan Kuneri'yi kıyaslamasına Erşan Kuneri'nin oyuncu kadrosunda yer alan Zafer Algöz "Gibinin bu seviyeye gelmesi için 2 fırın ekmek,4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek" yanıtını verdi.

Gibi dizisinin İlkkan'ı Kıvanç Kılınç'tan Erşan Kuneri'nin oyuncusu Zafer Algöz'e gönderme


Gibi dizisinin İlkkan'ı Kıvanç Kılınç ise Zafer Algöz'ün bu sözlerin ardından sosyal medyadan dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Kılınç paylaşımında isim vermeden Zafer Algöz'e göndermede bulundu: "Yetişkinliğin ve tekâmülün, biyolojik değil zihinsel ve kültürel süreçlerin sonucu olduğu zahmetsizce gözlemlenebiliyor."

Gibi dizisinin İlkkan'ı Kıvanç Kılınç'tan Erşan Kuneri'nin oyuncusu Zafer Algöz'e gönderme - Resim : 2

 

 

 

Gibi dizisinin İlkkan'ı Kıvanç Kılınç'tan Erşan Kuneri'nin oyuncusu Zafer Algöz'e gönderme ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Zafer Algöz Kıvanç Kılıç gibi erşan kuneri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.