Gibi 3. sezon ne zaman başlıyor?

EXXEN platformunun sevilen dizilerinden Gibi 4. sezon için geri sayım başladı. Absürt komedi sezen dizi severler için sıklıkla sorgulanan gibi yeni bölümleri büyük bir heyecanla beklenmektedir. Peki, Gibi 4. sezon ne zaman, hangi gün yayınlanacak?

Senaryosunda Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin imzası olan Gibi 3. sezon yayın tarihi belli oldu. Sosyal medyada bir fenomen haline gelen Gibi dizisinin 3. sezonunun ilk tanıtım fragmanı izleyenlerle buluştu. Tanıtımın hemen sonrasında ise Gibi 3. sezon ne zaman başlıyor sorusuna yanıt arandı.

Gibi 3. Sezon Ne Zaman Başlıyor?

İlk iki sezonu sonrasında dijital yayın platformu EXXEN’de büyük beğeni toplayan Gibi'nin 3. yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş artık sona ermek üzere. Başrollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan'ın yer aldığı 'Gibi' dizisinin 3. sezonundan ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

Gibi 3. sezon ne zaman başlıyor?

Ölümlü Dünya ve Cinayet Süsü filmlerinin senarist ekibinde beraber çalışan Feyyaz Yiğit ile Aziz Kedi'nin birlikte kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini Ömer Sinir üstleniyor. Dizinin 12 bölümlük birinci sezonu 2021'in ilk günü, 10 bölümlük ikinci sezonu ise 2021'in son günü izleyicilerle buluşmuştu.

Gibi 3. sezonu EXXEN platformunda 21 Ekim Cuma gününde izleyenlerle buluşacak.

Gibi 3. sezon ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler gibi Exxen
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.