Ghezzal'in satın alma opsiyonu var mı?

Beşiktaş taraftarı Rachid Ghezzal'in önümüzdeki sezon takımda kalıp kalmayacağını merak ediyor. 17 maçta 10 asist yapan Cezayirli yıldız sezon sonuna kadar kiralanmıştı. Gençlerbirliği maçında ilk golünü atarak tarihe geçen yıldız isim, sakatlanarak oyuna devam edemedi. Ghezzal'in kontratından satın alma opsiyonu bulunmuyor.

Beşiktaş'ın asist makinesi Rachid Ghezzal, Siyah-Beyazlı formayla ilk golünü 25. haftada Gençlerbirliği'ne attı. 16 Süper Lig maçında 10 asist yaparak dikkatleri üzerine çeken yıldız isim, Beşiktaş formasıyla gol atan ilk Cezayirli futbolcu olarak kulüp tarihine geçti.

Transferin son günü Premier League ekiplerinden Leicester City'den sezon sonuna kadar kiralanan 28 yaşındaki futbolcu ligin en çok asist yapan futbolcusu konumunda... Ghezzal, Beşiktaş'ın başkent deplasmanında Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup ettiği maçta 3 puanı getiren golü atarak katkı sağlamayı sürdürdü.

SAKATLIĞI CİDDİ DEĞİL

Attığı nefis golle sosyal medyada günün en çok konuşulan spor figürü haline yıldız futbolcuya nazar değdi. Yoğun kar yağışı altında oynanan maçın 60. dakikasında rakibiyle girdiği ikili mücadelede sakatlanan Rachid Ghezzal oyuna devam edemedi. Ghezzal'in yerine 62'de oyuna Georges Kevin-N'Koudou girdi.

Maçın ardından sakatlığıyla ilgili konuşan Ghezzal, "Gol yemeden kazanmak ayrıca mutlu etti. Şimdi dinleneceğiz. Dinlenmeden sonra kazanmaya devam etmek istiyoruz. Sakatlığım ciddi bir şey değil, daha önce hissettiğim bir ağrıydı. Geri dönecek, dinlencek vakit var zaten" dedi.

Beşiktaş taraftarının en çok merak ettiği konu; Rachid'in önümüzdeki sezon takımda kalıp kalmayacağı... Ne yazık ki, Ghezzal'in kiralık sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunmuyor. Leicester City'nin 2018 yazında 14 milyon euro bonservisle Monaco'dan transfer ettiği Ghezzal'in İngiliz ekibiyle 2022 yılına kadar sözlşemesi bulunuyor.

Ghezzal'in satın alma opsiyonu var mı? ile ilgili etiketler Beşiktaş rachid ghezzal
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.