Ghezzal'den Sergen Yalçın asisti ve golü!

Rachid Ghezzal'in Çaykur Rizespor maçında attırdığı golle Sergen Yalçın'ın yıllar önce bir Denizlispor maçındaki asisti birebir aynı... Aynı çalımlar, aynı sıfıra iniş, içeriye çeviriş ve gol! Asistleri kadar golleriyle de konuşulan Cezayirli yıldız, bununla da kalmayıp Rize maçında Sergen Yalçın'ın 1996'da İstanbulspor'a attığı golün aynısını da atmayı başardı!

Yaptığı asistlerle Süper Lig'e damgasını vuran Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal ile  hocası Sergen Yalçın arasındaki şaşırtıcı benzerlik dikkatli gözlerden kaçmadı. Bir Beşiktaş taraftarının hazırladığı videoda iki ismin aynı asisti yapıp, aynı golü attığını görülüyor.

Lionel Messi'nin Arjantinli yıldız Diego Maradona'nın 1986 Dünya Kupası'da İngiliz oyuncuları çalımlayıp attığı golün aynısını 30 yıl sonra Barcelona formasıyla yapması gibi, Ghezzal de Sergen Yalçın'ın asist ve golünün aynısına imza attı.

Ghezzal'in dün akşam oynanan Çaykur Rizespor maçında Kevin N'Koudou'ya attırdığı gol, Sergen'in futbolculuk döneminde oynadığı bir Denizlispor maçında yaptıklarıya tıpatıp aynı...

Şaşırtıcı benzerlik bununla da bitmiyor. Ghezzal'in Rize'ye attığı golün aynısını Sergen Yalçın da atmıştı! Kasım 1996'da İstanbulspor'a ceza sahasına sağ çaprazından ayak içi plaseyle nefis bir gol atan Sergen Yalçın, dün kendi golünün aynısını Ghezzal atarken izledi!

Ghezzal'den Sergen Yalçın asisti ve golü! ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın rachid ghezzal

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.