Ghezzal: Beşiktaş'ta kalmak beni mutlu eder

Rachid Ghezzal: "Beşiktaş büyük bir takım. Şampiyon olursak, Şampiyonlar Ligi var. Beşiktaş sayesinde yeniden Cezayir Milli Takımı’na seçildim. Afrika Uluslar Kupası ve Dünya Kupası da var. Gelecek sezon oynayacağım yer için bir seçim yaparken bunlar önemli etkenler olacak. Beşiktaş'ta kalmak beni mutlu eder."

Şampiyonluğa koşan Beşiktaş'ın asist kralı Rachid Ghezzal, kariyerine Siyah-Beyazlı formayla devam etmek istediğini açıkladı. 26 maçta 14 asist, 3 gollül skor katkısı veren ve oynadığı etkili futbolla da Süper Lig'de "yılın transferi" olarak görülen Cezayirli yıldız, “Beşiktaş büyük bir takım. Şampiyon olursak, Şampiyonlar Ligi var. Beşiktaş sayesinde yeniden Cezayir Milli Takımı’na seçildim. Afrika Uluslar Kupası ve Dünya Kupası da var. Gelecek sezon oynayacağım yer için bir seçim yaparken bunlar önemli etkenler olacak" dedi.

Sezon başında Leicester City'den transferin son günü kiralanan Ghezzal'ın satın alma opsiyonu bulunmuyor. Beşiktaşlı idareciler her sorulduğunda "İlk iş Ghezzal'ın tapusu alınacak" diyor. Siyah-Beyazlı taraftarlar ise gelecek sezon Devler Ligi'nde 28 yaşındaki yıldızı da izlemek istiyor.

Bein Sports Fransa’ya konuşan Ghezzal'ın sözlerinden satır başları şöyle:

"Beşiktaş’ta hedefim, Süper Lig ve Türkiye Kupası. İki kupayı da kazanırsak mükemmel olur. Beşiktaş’a opsiyonsuz bir şekilde kiralandım. Bonservisim hala Leicester City’de. Leicester ile 1 sene daha kontratım var."

"Geleceğimle ilgili neler olacak göreceğiz. Beşiktaş’ta devam etmek beni mutlu eder. Ancak şu an sezonun bitmesine ve şampiyonluğa odaklandım. Geleceğe sonra bakacağız."

"Erzurumspor maçında maç çok sıkışmıştı. Tam zamanında benim golüm geldi. Maçta istediğim gibi oynayamıyordum ama güzel bir gol attım. Topu aldıktan sonra direkt kaleyi düşündüm. Bir anda fırsat yakaladım ve kaleye topu gönderdim. Erzurumspor kalecisi de şutu beklemiyordu, pozisyon almakta zorlandı. Güzel gol oldu. Alanyaspor’a attığım gol de güzeldi. Kaleci pek emin olamadı."

ABOUBAKAR SAYESİNDE...

"Valentin Rosier ile arkalı önlü oynuyoruz, gerçekten performansıma olumlu yönde etkisi var. Forvette ise Vincent Aboubakar gibi kaliteli bir golcümüz var. Asist rakamlarım yüksekse, bu Aboubakar sayesinde. Sanki her şey güzel bir hikaye için bir araya gelmiş gibi."

"Beşiktaş’ta ilk günden beri takımdaki birlikteliği hissettim. Bunu sadece Fransızca konuşan oyuncular için söylemiyorum. Beşiktaş’ta hissettiğim en iyi şey aile olmamızdı. Belki takımda büyük isimler yok ama herkes birbiri için savaşıyor, birbiri için sonuna kadar mücadele ediyor ve bu da bize güç katıyor."

"Lyon’da yetiştim ve Lyon maceram, garip bir şekilde bitmişti. Bu konuyla ilgili pişmanlık duygum var. Eğer bir gün Fransa’ya dönersem Lyon’u seçerim. Fakat Beşiktaş’ta her şey güzel gidiyor, mutluyum."

Ghezzal: Beşiktaş'ta kalmak beni mutlu eder ile ilgili etiketler Beşiktaş Vincent Aboubakar rachid ghezzal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.