Gezici akademisyen 'sistematik tacizci' çıktı

Yaşanan bir olay üzerinden tüm Ensar Vakfı'nı ve ona destek veren milleti taciz ve tecavüzcülükle suçlayan FETÖ'cülerin desteklediği Gezici akademisyen Umut Ö. tacizci çıktı. 2,5 yıldır İsveç'te birlikte çalıştığı araştırma görevlisini taciz ettiği ortaya çıkan Umut Ö. 'ye sosyal medyada tepki yağarken, solcu mahalle suskunluğa büründü.

İsveç'te doktora sonrası araştırmacı olarak çalışan Pınar Dinç'in 2,5 yıldır tacize uğradığını belirterek sosyal medyadan yaptığı açıklamalar İsveç'ten sonra  Türkiye'de de ses getirdi. 

Tacizci ise Gezi olaylarında Akademisyen kanatının önde gelen isimleri arasında görülen, FETÖ'cülerin desteklediği isimler arasında gösterilen Umut Ö. çıkmıştı. 

Aynı Umut Ö. yargıya da intikal eden bir olay üzerinden Ensar Vakfı'nı ve ona maddi manevi destek veren herkesi tacizcilik ve tecavüzcülükle suçlamıştı.  

Gezici akademisyen 'sistematik tacizci' çıktı

Hatta o kadar ileri gitmişti ki bir telekom şirketini Ensar Vakfı'na sponsorluk yapmakla suçlamış, insanları başka bir şirkete yönlendirmeye çalışırken, "Umarım Ensar Vakfı kayıplarınızı karşılar. Geceleri de 45 masum çocuğun çığlıkları kabusunuz olsun" diye beddu etmişti.

Gezici akademisyen 'sistematik tacizci' çıktı - Resim : 2

Taciz ve tecavüz iddiaları karşısında bir vakfın tümünü ve ona destek verenleri tacizci, tecavüzcü ilan eden, onlara beddualar yağdıran Umut Ö. hakkında ortaya çıkan gerçek, Gezici akademisyen hakkında ifşaatların peş peşe gelmesine yol açtı. 

Gezici akademisyen 'sistematik tacizci' çıktı - Resim : 3

Ekşi Sözlük'te Umut Ö. hakkında açılan başlıktaki "Sistematik tacizci" tanımı dikkat çekici. 

Vişne Çürüğü adlı Ekşi Sözlük yazarı Umut Ö. için şunları yazıyor: "Sistematik tacizcidir. Birden fazla dosyası, birden fazla mağdur ettiği öğrenci ve akademisyen kadın vardır. Yıllardır bilmeyen yok ama sosyal bilimci "çok feminist" erkek çevresi onu her zaman koruyup kolladı. Artık kapalı kapılar ardında ah edilen konular olacak kalmayacak bunlar. Bundan sonra tek birinize bile alan yok. İfşa olmadığınız, rezil olmadığınız tek bir çevre, tutunabileceğiniz tek alan dahi kalmayıncaya kadar mücadeleye devam"

Gezici akademisyen 'sistematik tacizci' çıktı - Resim : 4

Ensar Vakfı üzerinden binlerce kişiyi töhmet altında bırakmaktan imtina etmeyen Umut Ö'nün, tacize tecavüze karşıymış gibi gözüküp 'sistematik tacizci' çıkması sosyal medyada da yankı buldu. 

İşte Umut Ö.'ye sosyal medyada gösterilen tepkilerden bazıları... 

Gezici akademisyen 'sistematik tacizci' çıktı - Resim : 5

Gezici akademisyen 'sistematik tacizci' çıktı - Resim : 6

Gezici akademisyen 'sistematik tacizci' çıktı - Resim : 7

Garip olansa, Ensar Vakfı gibi camialar söz konusu olduğunda ortalığı ayağa kaldıran, suçun şahsiliğini dikkate almayıp tüm camiayı, ona destek veren herkesi aynı kefeye koymayı alışkanlık haline getiren sol mahallenin Gezici Akademisyen Umut Ö.'nün yaptıkları ortaya çıktıktan sonra suskunluğa bürünmesi. 

Gezici akademisyen 'sistematik tacizci' çıktı - Resim : 8

Sükut ikrardır derler. Ya zaten biliyorlar 'kol kırılır yen içinde kalır' diye susuyorlardı bugüne kadar. Ya da bilmiyorlardı ama öğrenince yaşadıkları şoktan dolayı dilleri tutuldu.

Gezici akademisyen 'sistematik tacizci' çıktı - Resim : 9

Bakalım 'sistematik tacizciliği' ortaya çıkan Umut Ö.'ye ne zaman tepki gösterecekler. Ya da gösterecekler mi? İzleyip göreceğiz. 

 

 

Gezici akademisyen 'sistematik tacizci' çıktı ile ilgili etiketler Taciz Akademisyen İsveç Ensar Vakfı Ekşi Sözlük Umut Ö. gezi sol
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.