Gezi Parkı'nda 2 polis bıçaklı saldırıda yaralandı

Taksim Gezi Parkı'nda devriye görevi yapan 2 polis, bıçaklı bir kişinin saldırısına uğradı. Polislerin hafif yaralandığı saldırıyı gerçekleştiren ve yabancı uyruklu olduğunu iddia eden kişi gözaltına alındı. Üzerinden kimlik ve pasaport çıkmayan ancak kendisini İsrailli olarak tanıtan şüphelinin, bir arkadaşının da saldırı anını görüntülediği ileri sürüldü.

Olay, Pazar günü saat 17.20 sıralarında Gezi Parkı'nda meydana geldi.

İddiaya göre bir kişi, devriye görevi yapan, hareket halindeki polis otosuna bir anda tekme ve yumruklarla saldırıda bulundu. Otomobili durduran ekipler, bu kişiyi yakalamak için harekete geçti. Ancak şüpheli, elindeki çakı ve bıçakla polislere saldırıp 2 memuru hafif şekilde yaraladı.

Gezi Parkı'nda 2 polis bıçaklı saldırıda yaralandı

Polisler yaralanmalarına rağmen saldırganı yakalayarak gözaltına aldı. Üzerinde kimlik, pasaport çıkmayan ancak İsrailli olduğunu ifade eden şüphelinin üzerinden Youssif M. yazılı bir belge bulundu.

Saldırganın polisleri yaraladığı bıçak ile bir çakıya el konuldu. 

Gezi Parkı'nda 2 polis bıçaklı saldırıda yaralandı - Resim : 2

Şüphelinin saldırısı sonucu hafif yaralanan 2 polis, Taksim İlk Yardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ayakta tedavi oldu. Şüpheli ise, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Taksim Polis Merkezi'ne götürüldü.

Gezi Parkı'nda 2 polis bıçaklı saldırıda yaralandı - Resim : 3

Diğer yandan, şüphelinin saldırı anın bir arkadaşına verdiği cep telefonu kamerasına kaydettirdiği ileri sürüldü. Olay anını kaydeden kişinin telefonu yere bırakarak kaçtığı da iddia edildi. Şüphelinin sorgu işlemleri sürerken, şifreli olduğu belirtilen cep telefonunun inceleneceği belirtildi.

Gezi Parkı'nda 2 polis bıçaklı saldırıda yaralandı ile ilgili etiketler polis Taksim Gezi parkı İsrailli bıçaklı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.