Gezgin Fatih Koparan'ın yardım çığlığı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde kuyumculuk yapan sosyal medya fenomeni ve gezgin Fatih Koparan bugün dükkanında saldırıya uğradı. Koparan, darp edildikten sonraki halini paylaşıp yardım çağrısında bulundu.

Muğla'da daha önce çantacılık yapan yan komşusu O.B.'yi hanutçuluk yapmaması konusunda uyarınca çıkan tartışmanın ardından yumrukla darp edilen Fatih Koparan bugün de dükkanına giren 10 kişinin saldırısına uğradığını açıkladı.

Sosyal medyada yazdığı gezi yazıları ile tanınan Koparan, "Arkadaşlar dükkanıma girerken 10 kişi saldırdı linç ettiler. Lütfen birileri yardım etsin artık" diyerek yardım çağrısında bulundu.

Fatih Koparan'ın saldırı sonrası tweetleri şöyle:

"Arkadaşlar mafya hala dükkanımın önünde ölümle tehdit ediyor. Kimse gelmiyor. Polis hala gelmedi. İnsanlar linç etmek için toplandı ve gelen yok uzun süredir. Polis yok. Gelen yok. Bunlar kaçakçı arkadaşlar. Ben devamlı polise şikayet ettiğim için rahatsız oldular bir şey yapılmazsa beni öldürecekler.Onlarca kişi ellerinde aletlerle saldırdılar. Hala polislerin yanında ölümle tehdit ediyorlar. Defalarca yazdım burada, defalarca 155'i aradım. Ölmem mi gerekiyor?"

Gezgin Fatih Koparan'ın yardım çığlığı!

Gezgin Fatih Koparan'ın yardım çığlığı! - Resim : 2

NE OLMUŞTU?

Koparan, yan komşusu olan dükkandaki O.B.yi hanutçuluk yapmaması ve yabancı turistleri taciz etmemesi konusunda uyarmış çıkan tartışmada yumrukla darp edilmişti. Emniyet ekipleri şikâyet üzerine yaptıkları incelemede hanutçuluk yapıldığını tespit etmiş ve dükkana üç gün süreyle kapatma cezası vermişti.

Konu hakkında Fatih Koparan, "Şu an ben ve çalışanımın can güvenliği yok. Türkiye'nin turizm şehirlerinde en büyük sorun hanutçuluk. Turistleri taciz olarak tabir edilen hanutçuluk üzerine hiçbir şey yapılmıyor. Yapılamadığı için bende farkındalık yaratmak ve yetkilileri daha duyarlı denetim yapmalarını sağlamak için sosyal medyamda paylaştım" ifadelerini kullanmıştı.

Gezgin Fatih Koparan'ın yardım çığlığı! ile ilgili etiketler Muğla polis Sosyal Medya Saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.