Gezegen Mehmet'ten Demirtaş videolu cevap: Sorumu kasıtlı olarak çarpıttı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun YouTube kanalı için hazırlanan programda Gezegen Mehmet'in HDP ve Selahattin Demirtaş ile ilgili sorusu sosyal medyada gündem olmuştu. Konuyla ilgili Twitter hesabından açıklamada bulunan Gezegen Mehmet, sorusunun kasıtlı olarak çarpıtıldığını belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun YouTube kanalı için hazırlanan 'Zor Sor' programının bu haftaki konuğu 'Gezegen' lakaplı radyo programcısı Mehmet Akbay'dı.

Gezegen Mehmet, koronavirüsten, depreme, Kanal İstanbul'dan hükümetle ilişkilerine kadar pek çok zor soruyu Ekrem İmamoğlu'na yöneltti. Tamamı YouTube'de yayınlanan programda, Gezegen Mehmet'in HDP ve Selahattin Demirtaş ile ilgili sorusuna Ekrem İmamoğlu'nun verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu.

"NEDEN ÇELİŞKİLİ KONUŞUYORSUNUZ?" SORUSUNU YÖNELTTİ

Ekrem İmamoğlu'nun daha önceki söylemlerinde Selahattin Demirtaş'ın tutuklu bulunmasına karşı çıktığını hatırlatan ve çelişkili konuştuğunu belirten Gezegen Mehmet, Demirtaş'ın PKK ile işbirliği içinde olduğunu söyleyerek, İmamoğlu'na neden Demirtaş'ı desteklediğini sordu.

Gezegen Mehmet'ten Demirtaş videolu cevap: Sorumu  kasıtlı olarak  çarpıttı

"HDP'Lİ VATANDAŞLARI TERÖRİST İLAN ETTİNİZ"

İmamoğlu, bu soruya "Bence siz yargısız infaz yaptınız. Şu anda on binlerce yüz binlerce HDP'li vatandaşı terörist ilan ettiniz. Bu şehrin ve bu ülkenin milyonlarca HDP'li vatandaşının hiç kimsenin terörist ilan etmesine hakkı yok. Demirtaş içeride yatıyorsa suçunu açıklasınlar sonucunu bildirsinler. Böyle bir tutuklama olmaz." şeklinde yanıt verdi.

"KASITLI OLARAK ÇARPITILDI!"

Sorusunun kasıtlı olarak çarpıtıldığını belirten Gezegen Mehmet, İmamoğlu'na Demirtaş'ın videolarının da bulunduğu bir paylaşımla cevap verdi.

Gezegen Mehmet, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sayın İmamoğlu’na sorduğum soru; “PKK ile kol kola olan HDP ile neden kol kolasınız?” sorusuydu. Bu sorunun hiç bir yerinde Kürt halkına terörist iması yok. Kendisi sorumu kasıtlı olarak çarpıtarak; “Sen Kürt’lere terörist diyorsun” diyerek beni hedef gösterdi.izleyin görün."

Gezegen Mehmet'ten Demirtaş videolu cevap: Sorumu  kasıtlı olarak  çarpıttı - Resim : 2

 

Gezegen Mehmet'ten Demirtaş videolu cevap: Sorumu kasıtlı olarak çarpıttı ile ilgili etiketler HDP Selahattin Demirtaş İBB Ekrem İmamoğlu Kürt gezegen mehmet
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.