Getir'de indirimli 5 lt Sole Ayçiçek Yağları kapınıza kadar geliyor! Getir 9 Mart sıvı yağ fiyatları

Market ürünlerini kapınıza kadar getiren Getir’de 5 lt Ayçiçek Yağı fırsatları dikkat çekiyor. Savaş krizi nedeniyle bulunması çok büyük zorluk olan Ayçiçek Yağı artık dakikalar içerisinde kapınıza kadar getiriliyor. İşte, Getir 9 Mart sıvı yağ fiyatları…

Yakın bir zamanda 250 lirayı aşması beklenen Ayçiçek Yağlarını bulmakta zorluk çeken vatandaşların imdadına Getir yetişiyor. En çok tüketilen ürünleri, dakikalar içerisinde gece gündüz demeden kapınıza kadar getiren Getir’de de zaman zaman 5 lt Ayçiçek Yağları stokta bulunmadığından sıkıntı çıkabiliyor.

Haftalık veya aylık market alışverişinizi yaptığınız Getir’de 5 lt Orkide, Yudum ve İnci Ayçiçek Yağı bulmak zaman zaman mümkün olabiliyor.

Getir'de indirimli 5 lt Sole Ayçiçek Yağları kapınıza kadar geliyor! Getir 9 Mart sıvı yağ fiyatları

Getir’de son fiyatlarla birlikte 5 lt Ayçiçek Yağı fiyatları şöyle sıralandı:

Getir Sıvı Yağ Fiyatları

• 5 lt Orkide Ayçiçek Yağı 126.20 TL
• 5 lt Yudum Ayçiçek Yağı 140.18 TL
• 5 lt İnci Ayçiçek Yağı 121.48 TL

Getir'de indirimli 5 lt Sole Ayçiçek Yağları kapınıza kadar geliyor! Getir 9 Mart sıvı yağ fiyatları - Resim : 2

Getir'de indirimli 5 lt Sole Ayçiçek Yağları kapınıza kadar geliyor! Getir 9 Mart sıvı yağ fiyatları - Resim : 3

Getir'de indirimli 5 lt Sole Ayçiçek Yağları kapınıza kadar geliyor! Getir 9 Mart sıvı yağ fiyatları ile ilgili etiketler Getir getir ayçiçek yağı getir sıvı yağ ayçiçek yağı fiyatları sıvı yağ fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.