Getir Zeynep Bastık ile Yılbaşı Özel! Programda Kimler Var?

2015 yılında BiTaksi'nin kurucusu Nazım Salur tarafından kurulan Getir Türkiye'nin en büyük çevrimiçi market uygulamasıdır. 31 Aralık Yılbaşı özel gecesinde ünlü Youtuber Zeynep Bastık'ın Youtube kanalında yayınlanacak Yılbaşı Özel programı ile yıldızlar geçidi yaşanacak.

Türkiye'nin en büyük çevrimiçi market uygulaması olan Getir bu yılbaşına özel bir program ile geliyor. Ünlü youtuber ve şarkıcı Zeynep Bastık'ın youtube kanalında yayınlanacak yılbaşı özel programına sponsor olan Getir bu özel gecede birçok ünlü şarkıcıyı da izleyicinin karşısına çıkaracak.

GETİR ZEYNEP BASTIK İLE YILBAŞI ÖZEL!

Ünlü Youtuber Zeynep Bastık'ın Youtube kanalında yayınlanacak olan Getir Yılbaşı özel programı 31 Aralık 2021 akşamı yayında olacak.

 Saat 19:00'da başlayacak Getir Zeynep Bastık ile Yılbaşı Özel programında ünlü şarkıcı Sertap Erener, Edis Görgülü ve Oğuzhan Koç şarkılarıyla coşturacak.

İşte Getir Zeynep Bastık ile Yılbaşı Özel tanıtımı...

 

Getir Zeynep Bastık ile Yılbaşı Özel! Programda Kimler Var? ile ilgili etiketler Zeynep Bastık Getir Getir uygulaması

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.