Getir canlı desteğe nasıl bağlanılır? Canlı destek nerede?

2015 yılında kurulan Getir, mobil uygulaması aracılığıyla restoran yemek ve Market ürünleri için teslimat hizmeti sunmaktadır. Getir, Türkiye'nin dışında çeşitli Avrupa ülkelerinde de hizmet vermektedir. Müşteriler, ürün teslimatlarında yaşanan sorunlar veya merak edilen soruları sormak için Getir canlı desteğe nasıl bağlanabileceklerini merakla araştırıyor. Peki, Getir canlı desteğe nasıl bağlanılır? Canlı destek nerede? Ayrıntılar haberimizde....

2015 yılında kurulan ve Türkiye dışında pek çok Avrupa ülkesinde de hizmet veren restoran yemek ve market ürünleri teslimat hizmeti sunan Getir, mobil uygulaması aracılığıyla müşterilerin ihtiyaçlarını dakikalar içerisinde evlerine ulaştırabiliyor. Getir mobil kullanıcılar, yaşadıkları sorunlara çözüm bulmak amacıyla Getir canlı desteğe nasıl bağlanabileceklerini araştırıyor. Peki, Getir canlı desteğe nasıl bağlanılır? Canlı destek nerede? Detaylar haberimizde.... 

Getir canlı desteğe nasıl bağlanılır? Canlı destek nerede?

GETİR CANLI DESTEĞE NASIL BAĞLANILIR?

Pek çok restoran yemek ve market alışverişi teslimat hizmeti sunan şirketin, teslimatta meydana gelen sorunları çözmek ve müşterilerin sorunlarını yanıtlamak için oluşturduğu canlı destek uygulaması bulunmaktadır. 

Getir şirketi de, kurumsal yapısı ile mobil uygulaması üzerinden ve web sitesi üzerinden sizlere hizmet veren Getir, karşılaşabileceğiniz sorunlar ve sizden gelecek geri bildirimler için müşteri hizmetleri destek merkezini oluşturmuştur.

Oldukça geniş ve kurumsal bir hizmet ağına sahip olan Getir, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak alanında uzmak çalışanlardan oluşan müşterik destek bölümüyle 7/24 kesintisiz hizmet sağlamaktadır. 

Getir, 0 850 532 5050 telefon numarasıyla canlı destek hizmeti vermektedir. 

Diğer taraftan, Getir firması, müşterilerine karşı sahip olduğu sorumluluk gereği profesyonel bir müşteri hizmetleri sistemi kurmuş ve e-posta üzerinden de iletişim kurma imkanını sağlamıştır.

info@getir.com adresinden Getir şirketine e-Posta gönderebilirsiniz. 

Getir canlı desteğe nasıl bağlanılır? Canlı destek nerede? ile ilgili etiketler Getir canlı destek
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.