Getafe'nin kurtarıcısı Enes Ünal bu sezon 3. kez ayın oyuncusu seçildi

2020 yazında Villarreal'den 9 milyon euro bonservisle Getafe'ye transfer olan Enes Ünal, 2. sezonunda müthiş bir patlama yaşadı. Bu sezon 26 La Liga maçında 13 gol atan milli forvet, takımında şubat ayının en iyi futbolcusu seçildi. Bu 13 golü son 16 maçında atan ve Getafe'yi küme düşme hattından kurtaran Enes, bu sezon 3. kez layık görüldü.

Getafe'nin milli golcüsü Enes Ünal, şubat ayının en iyi futbolcusu seçildi.

Getafe'nin sponsorlarından Mahou firmasının her ay taraftarların sosyal medyada yaptığı oylamaya göre belirlediği ayın futbolcusu ödülüne Enes, bu sezon 3. kez layık görüldü.

Geçen yıl kasım ve bu yıl ocak ayında da ayın oyuncusu seçilen Enes, kulübünün yayınladığı açıklamasında, kendini ödüle layık görenlere teşekkür ederek, "Bu ödülü almak her zaman önemli bir şey. Çalışmalarımın karşılığının görüldüğü anlamına geliyor ve çok memnunum. Formumu kaybetmeden bu şekilde devam etmek istiyorum." dedi.

GETAFE TARİHİNİN 700. GOLÜNÜ ATTI

"Getafe'ye kendimi geliştirmek için geldim ve kafam rahat" diyen Enes, kulüpte herkesten destek gördüğünü ve çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

Enes aynı zamanda bu sezon ligde attığı 13 golle Getafe'nin en golcü futbolcusu olarak ilk sırada yer alıyor.

OKAY YOKUŞLU'NUN DOĞUM GÜNÜ

Getafe'nin kurtarıcısı Enes Ünal bu sezon 3. kez ayın oyuncusu seçildi ile ilgili etiketler La Liga Enes Ünal Okay Yokuşlu getafe
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.