Getafe'nin kurtarıcısı Enes Ünal 2. kez ayın futbolcusu seçildi... Son 7 maçta 7 golü var

Getafe'nin son 2 maçında 2'şer gol atan milli futbolcu Enes Ünal, bu ay da takımının en iyisi seçildi... Madrid ekibine bu yaz Villarreal'den 9 milyon euro bonservisle transfer edilen Enes Ünal, son 2 maçta 4 gol, son 7 maçta 7 gol attı. Takımının La Liga'nın son sıralarından kurtulmasında büyük pay sahibi olan 24 yaşındaki forvet ilk 10 maçında gol atamamıştı.

Getafe'nin gol makinesi Enes Ünal, ocak ayının en iyi futbolcusu seçildi.

Getafe'nin sponsorlarından Mahou firmasının her ay taraftarların sosyal medyada yaptığı oylamaya göre belirlediği ayın futbolcusu ödülüne milli futbolcu bu sezon 2. kez (Kasım 2021, Ocak 2022) layık görüldü.

Enes, kulübünün yayınladığı açıklamasında ödülden dolayı teşekkür ederek, "Kendimi çok iyi hissediyorum. Kendime güvenim ve enerjim tam. Tek düşüncem gelecek maç." dedi.

SON 7 MAÇTA 7 GOL ATTI 

Madrid ekibine bu yaz Villarreal'den 9 milyon euro bonservisle transfer edilen Enes Ünal, son 2 maçta 4 gol, son 7 maçta 7 gol attı. Takımının La Liga'nın son sıralarından kurtulmasında büyük pay sahibi olan 24 yaşındaki forvet ilk 10 maçında gol atamamıştı.

Atletico Madrid maçında geçirdiği hafif sakatlıktan çıkan ve 19 Şubat'ta Cadiz'e karşı deplasmanda oynayacakları karşılaşmada forma giymesi beklenen Enes, son haftalarda yakaladıkları çıkışı devam ettirmenin önemli olduğunu kaydetti.

Enes aynı zamanda bu sezon ligde attığı 11 golle Getafe'nin en golcü futbolcusu olarak ilk sırada yer alıyor.

Milli futbolcu ayrıca Avrupa'nın önemli 5 liginde (İspanya, İtalya, Almanya, Fransa, İngiltere) 1 Ocak 2022'den bu yana en fazla gol atan 4 futbolcudan biri oldu.

24 yaşındaki Enes ile birlikte Ciro İmmobile (Lazio-31 yaşında) ve Angel Correa (Atletico Madrid -26 yaşında) bu yıl şimdiye kadar oynadıkları lig maçlarında 6 gol atarken, Robert Lewandoski (Bayern Münich-33 yaşında) 7 golle ilk sırada yer alıyor.

Getafe'nin kurtarıcısı Enes Ünal 2. kez ayın futbolcusu seçildi... Son 7 maçta 7 golü var ile ilgili etiketler Enes Ünal La Liga getafe
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.