Getafe'de oynayan milli futbolcu Enes Ünal'a dünya devi Liverpool talip oldu! Jurgen Kloop'un radarında

Enes Ünal, İspanya'daki başarılı form grafiğiyle beğenileri üzerine toplamıştı. Premier Lig'in köklü ekibi Liverpool'un La Liga temsilcisi Getafe'nin formasını terleten Enes Ünal ile ilgilendiği iddia edildi. Takumi Minamino ve Divock Origi'nin olası sezon sonu ayrılığı sebebiyle dünya devi yeni golcü arayışına başladı. Enes Ünal, bu sezon Getafe formasıyla 34 resmi maçın 30'unda ilk 11'de yer buldu. 24 yaşındaki milli golcü bu müsabakalarda 15 gol ve 1 asistle takımına katkıda sundu.

Bu sezon sergilediği performansıyla adını sık sık manşetleri süsleyen Enes Ünal için Premier Lig devi Liverpool harekete geçti. İngiliz temsilcisinin Getafe'de başarılı bir sezon geçiren Enes Ünal ile yakından ilgilendiği ifade edildi.

JURGEN KLOOP'UN RADARINDA

Akşam'ın İngiltere basınında aktardığı haberlere göre; Premier Lig'in köklü ekiplerinden Liverpool, Takumi Minamino ve Divock Origi'nin olası sezon sonu ayrılığı sebebiyle yeni golcü arayışına başladı. İngiliz ekibinin transfer listesinin başında ise Getafe'de forma giyen milli yıldız Enes Ünal yer alıyor.

SİSTEME EN UYGUN İSİM 

Haberin devamında, Jürgen Klopp'un şu an uyguladığı taktik dizilişine en uygun ismin La Liga ekiplerinden Getafe'de iyi bir sezon geçiren Enes Ünal'ın olduğu belirtildi.

BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Enes Ünal, bu sezon Getafe formasıyla 34 resmi maçın 30'unda ilk 11'de yer buldu. 24 yaşındaki milli golcü bu müsabakalarda 15 gol ve 1 asistle takımına katkıda sundu. Genç forvet, gol sayısıyla La Liga'da Karim Benzema'nın ardından en çok gol atan oyunculardan biri olmayı başardı.

Getafe'de oynayan milli futbolcu Enes Ünal'a dünya devi Liverpool talip oldu! Jurgen Kloop'un radarında ile ilgili etiketler Enes Ünal Premier Lig Liverpool La Liga getafe
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.