Getafe’de forma giyen milli futbolcu Enes Ünal’ın piyasa değeri 25 milyon Euro oldu!

Bursaspor’un altyapısından Manchester City’e transfer olan ve şimdilerin en popüler oyuncuları arasında yer alan Enes Ünal değerine değer katıyor. Getafe’de forma giyen milli futbolcunun piyasa değeri 25 milyon Euro oldu. 25 yaşındaki golcü oyuncu, A Milli Takım Futbol Takımı'nın da değişilmez oyuncusu olma yolunda ilerliyor. Enes Ünal, Twente'de 10 milyon Euro, Villarreal'de ise 14 milyon Euro'luk piyasa değerleriyle dikkat çekmişti.

Bursaspor altyapısından yetişen ve Avrupa futbolunda önemli işlere imza atan Enes Ünal, değerine değer katıyor. İspanya’nın Getafe takımında forma giyen milli futbolcunun transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 25 milyon Euro, yani 445 milyon TL oldu.

Getafe’de forma giyen milli futbolcu Enes Ünal’ın piyasa değeri 25 milyon Euro oldu!

Bursaspor’da 3.2 milyon Euro’ya kadar çıkan piyasa değerini Manchester City’e transfer olduktan sonra katlayan ve gittiği takımlarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 25 yaşındaki golcü oyuncu, A Milli Takım Futbol Takımı'nın da değişilmez oyuncusu olma yolunda ilerliyor. Enes Ünal, Twente’de 10 milyon Euro, Villarreal'de ise 14 milyon Euro’luk piyasa değerleriyle dikkat çekmişti.

ENES ÜNAL KİMDİR?

Enes Ünal 10 Mayıs 1997 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. Futbol hayatına İstanbul'da Küçükköyspor'da başlayan Enes ardından Bursaspor'a transfer oldu. Bursaspor altyapısında 3 yıl oynayan Enes bu süre içerisinde 102 karşılaşmada görev aldı ve altyapıda 170'in üzerinde gol attı.

Enes, 2015 yılına gelindiğinde 4.45 milyon Euro transfer bedeliyle Manchester City'e transfer oldu. Manchester City'de forma şansı bulamayan genç oyuncu sırasıyla Belçika Ligi takımlarından Genk'e ardından da Holllanda Ligi takımlardan NAC Breda ve Twente'ye transfer oldu. En iyi sezonunu Hollanda'da Twente formasıyla geçiren Enes Ünal, 33 maçta 19 gol attı ve 4 asist yaptı. Enes, Twente'deki başarılı performansının ardından 2017 yılında 14 milyon Euro bonservis bedeliyle İspanyol takımı Villarreal'e transfer oldu. Villarreal'de 31 maça çıkan Enes takımına 5 gol 3 asistlik katkıda bulundu. Villarreal'e transfer olduktan bir sezon sonra Real Valladolid'e kiralanan milli futbolcu, 2020'de 9 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Getafe'ye transfer olmuştur. 2019 yılında Lisa Smellers ile evlenen Enes Ünal'ın Lila Ela isminde bir kız çocuğu bulunuyor.

Getafe’de forma giyen milli futbolcu Enes Ünal’ın piyasa değeri 25 milyon Euro oldu! ile ilgili etiketler Enes Ünal A milli futbol takımı Bursaspor getafe
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.