Enes Ünal'dan Alaves'e iki gol! Milli forvet Getafe'yi sırtlamata devam ediyor

La Liga'nın 26. haftasında Getafe'yle Alaves 2-2 berabere kaldı. Madrid ekibinin gollerini Enes Ünal attı. 24 yaşındaki milli futbolcu bu sezon La Liga Santander'deki gol sayısını 13'e yükseltti. Getafe'nin kurtarıcısı bu sezon iki kez üste "ayın futbolcusu" seçilmişti. Puanını 27 yapan Getafe haftaya Espanyol deplasmanında...

La Liga'nın 26. haftasında Alaves'i ağırlayan Getafe, Bask ekibiyle 2-2 berabere kaldı. Madrid ekibin gollerini 55 ve 72. dakikalarda milli oyuncu Enes Ünal kaydetti.

Ev sahibi ekip, 32. dakikada Jorge Cuenca'nın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı.

Deplasman ekibi, 45+1'de Gonzalo Escalente'nin golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

55.dakikada milli oyuncu Enes Ünal, kaydettiği gol ile skoru 1-1'e getirdi.

Alaves, 56. dakikada Edgar Mendez ile skoru 2-1'e getirdi.

72.dakikada bir kez daha sahneye çıkan Enes Ünal, skoru 2-2'ye getirdi.

SON 15 MAÇTA 13 GOLÜ VAR

Milli oyuncu Enes Ünal, 90+3'üncü dakikada yerini Jaime Mata'ya bıraktı. Getafe'nin kadrosunda yer alan bir diğer milli oyuncu Okay Yokuşlu ise yedek kulübesinde başladığı maçta forma giymedi. Bu sonuçla Getafe puanını 27'ye, Alaves ise 21'e yükseltti. 

Milli oyuncu Enes Ünal, Alaves karşılaşmasında attığı gollerle birlikte bu sezon LaLiga Santander'deki gol sayısını 13'e yükseltti. 

"OLGUNLAŞTIĞIMI HİSSEDİYORUM"

Enes Ünal maçtan sonra şunları söyledi:

"Performansımdan ve her hafta gol atmamda bana destek olan tüm takım arkadaşlarımdan çok memnunum. Şu anda kendime çok güveniyorum. Fiziksel olarak iyiyim ve olgunlaştığımı hissediyorum. Hedeflediğim sayıya ulaşırsam hediye vereceğime soyunma odasında söz verdim."

Enes Ünal'dan Alaves'e iki gol! Milli forvet Getafe'yi sırtlamata devam ediyor ile ilgili etiketler Enes Ünal La Liga getafe Alaves
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.