Gervinho & Bruno Peres, resmen Trabzonspor'da

Trabzonspor'da Gervinho ile Bruno Peres transferlerini resmen açıkladı. Dün akşam sağlık kontrolünden geçmek için Trabzon'a gelen iki yıldız bugün YouTube'dan canlı yayınlanan imza töreniyle resmi sözleşmeye imza attı. Gervinho 2, Peres 3 yıl Trabzonspor'da...

Trabzonspor'un yeni transferleri Gervinho ile Bruno Peres, Trabzon'a geldi. İtalya’dan özel uçakla gelen ve dün akşam saat 19.45'de Trabzon Havalimanı'na inen ikili, burada kulüp yetkilileri tarafından karşılandı.

Bordo-mavili taraftarlar, pandemi önlemleri çerçevesinde oyunculara çiçek vererek tezahürat yaptı. 33 yaşındaki Fildişi Sahilli forvet Gervinho taraftarlarla el sıkıştı. İki oyuncu, daha sonra kendisini bekleyen kulübe ait araçla havalimanından ayrıldı. 

Gervinho & Bruno Peres, resmen Trabzonspor'da

Bugün ise iki yıldızla resmi imzalar atıldı. Bonservisi elinde olan iki isim de Trabzonspor'a bedavaya geldi. 

Gervinho için 1.3 milyon euro imza parası ödendi. Yıldız isim yıllık 1.5 milyon euro alacak. 3 yıllık imza atan Bruno Peres ise 1.5 milyon euro imza parası, 1.2 milyon euro yıllık ücrete evet dedi.

Güncel piyasa değeri 2.5 milyon Euro olan Gervinho bu sezon Serie A’da Parma formasıyla 27 maçta 5 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. AS Roma forması giyinen ve 2.5 milyon Euro’luk piyasa değeri bulunan 31 yaşındaki Brezilyalı sağ bek Peres ise bu sezon 44 maçta görev aldı, 2 gol, 4 asistle de skora katkı sağladı.

Gervinho & Bruno Peres, resmen Trabzonspor'da - Resim : 2

Gervinho & Bruno Peres, resmen Trabzonspor'da ile ilgili etiketler Trabzonspor Gervinho bruno peres
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.