'Gerekirse simit yiyeceğiz' diyen Hülya Avşar fena patladı! Eleştirilere böyle yanıt verdi

Ülkenin ekonomik durumunu değerlendiren ve “Gerekirse simit yiyeceğiz” şeklindeki açıklamasıyla büyük tepki toplayıp eleştiri oklarının hedefi haline gelen sanatçı Hülya Avşar, sosyal medya hesabı üzerinden yeni açıklamalarda bulundu. Avşar kızı, "Sakinleştiyseniz sıra bende" diyerek kendisini eleştirenlere tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde Yeniköy'de objektiflere yakalanan ve gazetecilerin kendisine yönelttiği soruları yanıtlayan 58 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, Türkiye'nin son ekonomik durumu hakkında "Gerekirse simit yiyeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Avşar açıklamarında, "Ekonomik krizin herkese ve her kesime mutlaka yansıması oluyor. Benim bildiğim bir tek şey var. Türkiye'de hatta şimdiki duruma göre dünyada eğer hayattaysan, mutlaka bu tür günleri, bu zamanları öngörüp biraz daha farklı yaşam çizmek lazım. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız. 'Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz' falan. Gerekirse yenecek ama bu günler de biraz kolay atlatılacak. Biraz bizim bu işi bireysel halletmemiz gerekir diye düşünüyorum.'' ifadelerini kullanmıştı.

Açıklamalarının ardından ise Avşar'a sosyal medyadan aralarında ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda kişi tarafından tepki yağmıştı. Olayın yankıları halen daha devam ederken Avşar kızından yeni açıklamalar geldi.

'KİMSEYE HESAP VERMEDİM, SİZE HİÇ VERMEYECEĞİM'

Konu ile ilgili sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarına "Sakinleştiyseniz sıra bende" diyerek başlayan Hülya Avşar, kendisini şu sözlerle savundu ve gelen eleştirilere tepkisini gösterdi:


"O kadar konuşmamın içinden, hep birlikte bugünleri aşacağız kısmı değil de 'simit'e takılanlar; hiçbirinizi takmıyorum ve saymıyorum. Benim simit yeme meseleme gelince, yerim yada yemem ama bildiğim bir şey var, kendim kazandım, hiç de kolay olmadı. Hala da kazanıyorum. Bunu hesabını kimseye vermedim, size hiç vermeyeceğim. Sizin gibi düşünenler demek ki başımızda olsa; ne demokrasi kalır ne konuşma özgürlüğü... Diyeceğim şu ki 'Gerekirse simit yiyeceğiz ama bu günleri beraber atlatacağız. Hülya Avşar."

'Gerekirse simit yiyeceğiz' diyen Hülya Avşar fena patladı! Eleştirilere yanıt verdi

'Gerekirse simit yiyeceğiz' diyen Hülya Avşar fena patladı! Eleştirilere böyle yanıt verdi ile ilgili etiketler Hülya Avşar Sosyal Medya simit
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.