"Gerçekten bu kadar iyi mi diye düşündüm!"

Premier Lig ekibi Manchester City'nin menajeri Pep Guardiola, eski öğrencisi Lionel Messi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City'nin teknik direktörül Pep Guardioa, eski öğrencisi Lionel Messi hakkında Katalan basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tecrübeli hoca, Arjantinli yıldız için "Gerçekten bu kadar iyi mi diye düşündüm" dedi.

"LEO, ÇOK KÜÇÜK VE UTANGAÇTI"

Pep Guardiola'nın açıklamaları şu şekilde:

"Bana genç takımda çok yetenekli bir çocuğun olduğu söylendi. Çok küçük olmasına rağmen birçok gol attığını ve top sürme yeteneğinin harika olduğunu söylediler. Onu tanımıyordum ve bir gün Leo ile babasını gördüm. Leo çok küçük ve utangaçtı. Sonra kendi kendime 'Gerçekten dedikleri kadar iyi mi?' diye düşündüm."

"2008 yılında sezon başı hazırlığında oynadığımız maçlarda Lionel Messi birçok gol attı. O maçlardan sonra Lionel Messi ile birlikte her şeyi kazanacağımızı anladım"

"Gerçekten bu kadar iyi mi diye düşündüm!" ile ilgili etiketler İngiltere Lionel Messi Pep Guardiola
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.