Gerçekleri canlı yayında açıkladı... Çağlar Ökten, Seda Sayan için 4 yıllık ilişkisini mi bitirdi?

Seda Sayan’ın Mayıs ayında Prag’ta nikah masasına oturacağı ve böylelikle 7. evliliğini gerçekleştireceği müzisyen Çağlar Ökten ile ilgili ortaya atılan iddialara Seda Sayan, Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programıyla yanıt verdi. Seda Sayan, evlenmek için gün saydığı Çağlar Ökten’i evlilik hazırlığı yaptığı 4 yıllık sevgilisi Lara Şehiroğlu’ndan albüm vaadiyle ayırdığı iddiaları karşısında bakın neler söyledi...

59 yaşındaki şarkıcı Seda Sayan'ın kendisinden 25 yaş küçük olan orkestra solisti sevgilisi Çağlar Ökten ile ilgili ortaya atılan iddialar magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcının Mayıs ayında Prag'da evleneceği Çağlar Ökten'in uğruna, Lara Şehiroğlu'yla evlilik yolunda giden 4 yıllık ilişkisini bitirdiği ve hatta Seda Sayan'ın sevgilisine "İlişkini bitirmen karşılığında sana albüm yaparım" dediği öne sürüldü.


Seda Sayan, 7. evliliğini yapmaya hazırlandığı, kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile ilgili ortaya atılan iddialara tv8'de ekrana gelen Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında açıklık getirdi.

Gerçekleri canlı yayında açıkladı... Çağlar Ökten, Seda Sayan için 4 yıllık ilişkisini mi bitirdi?

Programın sunucularına ses kaydı gönderen Sayan, kendisi ve sevgilisi hakkındaki iddiaları yalanladı. Sevgilisiyle tanıştığında sevgilisinin bekar olduğunu ifade eden Sayan şunları söyledi...

Gerçekleri canlı yayında açıkladı... Çağlar Ökten, Seda Sayan için 4 yıllık ilişkisini mi bitirdi? - Resim : 2


''ALBÜM SÖZÜ VERMEK İKİMİZEDE HAKARET''

Buradaki bir tek şeyi üzerime alınabilirim, o da bir şeyler karşılığında albüm sözü vermiş olmak hem bana hakaret hem de Çağlar'ın müzisyen kimliğine büyük hakaret. Bir kere Çağlar'ı tanımıyorsunuz. Çok iyi bir müzisyen ve öğretmen aynı zamanda. Ve ben bir de albümü bir tek Çağlar'a değil, aynı anda 3 albümün startını Alperen Takar'a verdim. DMC de bunu biliyor. Çağlar Ökten, Esra Özmen, Safiye Soyman ve kendi albümüm.

 

''BENİ KİMSEYLE MUHATTAP ETMEYİN''

Dolayısıyla Allah aşkına... beni ilgilendiren bir şey daha var. Hadi ona da cevap vereyim, ben karşımda bekar bir erkek tanıdım. 5 yıl önce resmi evliliğini noktalamış. 11 yaşında bir çocuğu olan erkekle evleniyorum. Rica ederim böyle kimseyle beni muhattap etmeyin.

 

 

Gerçekleri canlı yayında açıkladı... Çağlar Ökten, Seda Sayan için 4 yıllık ilişkisini mi bitirdi? ile ilgili etiketler Seda Sayan Düğün nikah çağlar ökten Lara Şehiroğlu albüm
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.