Gerçek ortaya çıktı! İşte Murat Ceylan ile Pınar Tartan'ın ayrılık sebebi

2013 yılında Gönüllüler takımında yarıştığı Survivor'da bu yıl sunuculuk yapan 30 yaşındaki müzisyen Murat Ceylan ile 2017 Miss Turkey’in ikinci güzeli Pınar Tartan 6 aylık ilişkilerini sürpriz bir kararla sonlandırmışlardı. İkilinin ortaya çıkan ayrlık sebebi ise şoke etti!

Sunucu ve müzisyen Murat Ceylan, 2017 Miss Turkey’in ikinci güzeli Pınar Tartan’la yaşadığı aşkı sürpriz şekilde bitirmişti. Ceylan’ın sevgilisinin bitmek bilmeyen istekleri ve lüks merakından dolayı ayrıldığı ortaya çıktı.

 Gerçek ortaya çıktı! İşte Murat Ceylan ile Pınar Tartan'ın ayrılık sebebi

İkilinin aşk hikayesi kısa sürdü. İş yoğunluğu nedeniyle Dominik'te olan Ceylan'ın mesafeli ilişkiyi yürütemediği iddia edilmişti. Ancak gerçeğin öyle olmadığı ortaya çıktı. Ceylan'ın sevgilisinin bitmek bilmeyen istekleri ve lüks merakından dolayı aşkı bitirme kararı aldığı öğrenildi.

''BENİ KULLANIYOR''

Saklambaç'tan Aydın Hamza'nın haberine göre; Tescilli güzelle aşkını sonlandıran Ceylan'ın arkadaşlarına, "Sürekli benden pahalı bir şeyler istiyor. Hep popüler mekanları tercih ediyordu. Bir süre sonra aslında ilişkide aşkın olmadığını fark ettim. Beni kullanmaya çalıştığını hissettiğim an soğudum. Birlikte olmamızın bir anlamı kalmadı. İlişkimi de bitirdim" diyerek dert yandı.


''ÜSTÜMDEN YÜK KALKTI''

Bir zamanlar aşkları sosyal medyadaki takipçilerine de göstermeyi tercih eden Murat Ceylan'ın, ayrılık sonrası yakınlarına "Üstümden büyük bir yük kalktı" dediği de iddia edildi.


6 ay süren ilişkileri boyunca sosyal medyadan "aşk" şovu yapan çiftin ayrılık kararı almasından sonra beklenen oldu. İkili, sosyal ağ hesaplarından birbirlerinin fotoğraflarını silerek takipten çıktı.

 

Gerçek ortaya çıktı! İşte Murat Ceylan ile Pınar Tartan'ın ayrılık sebebi ile ilgili etiketler murat ceylan Pınar Tartan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.