Gerçek ortaya çıktı! 'BKM ağır toplarını yitiriyor mu?'

Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM), Cem Yılmaz ve Tolga Çevik gibi ünlü isimlerin Komedi Festivali'nde yer almaması hakkında bir açıklama yaptı.

Sözcü Gazetesi'nden Rahşan Gülşan'ın yazısı şöyle:
"Dünkü yazıma Sabah erkenden yanıt geldi BKM yani Beşiktaş Kültür Merkezi'nden.
Komedi Festivali'nde Cem Yılmaz, Tolga Çevik gibi isimlerin neden olmadığını sorgulamıştım.
Festivalin basınla ilişkilerini yöneten Meltem Kazaz'dan sabah erkenden bir WhatsApp mesajı geldi.
'Bu festival için ilk hazırlıklar geçen yıl başladı. bugün sizin yazdığınız Cem Yılmaz, Tolga Çevik, Beyazıt Öztürk, Gülse Bilsel'e de davet gitti. Bu yılın ağustos ayında projeyi gerçekleştireceğimiz kesinleşince ve yurtdışından çok kuvvetli dört isim bu projeyi kabul ettiği halde Cem Yılmaz, Tolga Çevik ve Gülse Birsel kabul etmedi, Beyazıt ise yurtdışı turnesi nedeniyle katılamadı.'
Bu açıklamada en dikkatimi çeken yer 'Dört isim projeyi kabul ettiği halde' bölümü…
Yani belli ki BKM tarafı da bu isimlerin festivale katılmamalarına gönül koymuş.
Bu gerçekten çok ilginç bir durum. Çünkü Tolga Çevik'in kaç sezon BKM Beşiktaş tesislerinde binlerce insanı kahkahaya boğduğunu, BKM ile birlikte kaç iş yaptıklarını hepimiz yakından biliyoruz.
Daha önce Cem Yılmaz'la da çalışan BKM, ilk kez imza attığı böylesine ciddi bir projede bu iki isme tek bir gösteriyi bile kabul ettiremiyorsa aralarında ciddi bir iletişim problemi var demektir.
Zaten küçücük olan ülkenin komedi camiası adına hoş bir gelişme değil bu. Ama bu ilişkiyi doğru götürmek konusunda BKM gibi bir kurumun sanatçılardan daha fazla sorumluluğu olduğunu düşünüyorum. Starlarla çalışmak kolay değildir ama bunu iyi yönetebilen firma başarılı sayılır.
Bu duruma üzüldüm açıkçası. Maddi ilişkileri kendilerini bağlar ama bir izleyici olarak üzüldüm."

Gerçek ortaya çıktı! 'BKM ağır toplarını yitiriyor mu?' ile ilgili etiketler Cem Yılmaz BKM Beşiktaş WhatsApp Gülse Birsel Beyazıt Öztürk Beşiktaş Kültür Merkezi Tolga Çevik Sabah Bugün Tolga Çevik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.