Gerçek Koleji nerede? Duy Beni dizisi hangi okulda çekiliyor?

Gerçek Koleji, Star TV ekranlarında yayınlanan fenomen yapımlardan Duy Beni dizisinin çekim yapıldığı okuldur. Bazı senaryolar gereğince çekimlerin gerçekleştirildiği mahallede yoğun bir ilgiyle karşılaşmaktadır. İşte, Duy Benim dizisinin çekildiği yerler…

Gerçek Koleji, Star TV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından Duy Beni dizisinin çekimlerinin gerçekleştirildiği yerler arasındadır. Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği Duy Beni, her bölümü ile sansasyon yaratmaya devam ederken başrollerinde Rabia Soytürk ile Caner Topçu’nun oynadığı dizinin çekim yapıldığı yerler merak edilmektedir.

Gerçek Koleji nerede? Duy Beni dizisi hangi okulda çekiliyor?

Duy Beni Nerede Çekiliyor?

Duy Beni dizisinin İstanbul’un Avrupa Yakası’nda bulunan Kağıthane ilçesindeki Seyrantepe Mahallesi’nde çekilmektedir. Duy Beni’nin mahalle çekimleri ise Fatih, Samatya ve Beykoz bölgelerindedir.

Duy Beni dizisinde araba kazası sahnesinin ise İstanbul’un Sarıyer ilçesinde bulunan Prof Dr. Aykut Barka Caddesi’nde çekildiği kaydedildi.

Gerçek Koleji nerede? Duy Beni dizisi hangi okulda çekiliyor? - Resim : 2

Duy Beni Dizisi Gerçek Koleji Nerede?

Duy Beni dizisinin çekimlerinin gerçekleştirildiği Gerçek Koleji özel bir lisedir. Aslında Gerçek Koleji adı altında özel bir kolej bulunmamaktadır. Burası, İstanbul’un Kağıthane ilçesinde bulunan özel bir kolejdir ve senaryo gereğince ismi değiştirilmiştir.

Gerçek Koleji nerede? Duy Beni dizisi hangi okulda çekiliyor? ile ilgili etiketler Duy Beni gerçek koleji
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.