Gerçek Kahraman filmi oyuncuları! Tam kadro...

Gerçek Kahraman filmi oyuncuları! Ünlü YouTuber Enes Batur, ilk filmi 'Hayal mi gerçek mi?'nin ardından ikinci sinema filmiyle izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Fragmanı yayınlanan Enes Batur'un yeni filmi Gerçek Kahraman hakkında internette de birçok soruya yanıt aranıyor. İşte Gerçek Kahraman filmi oyuncuları! Enes Batur yeni filmi kadrosu! Gerçek Kahraman oyuncu kadrosu ve tüm ayrıntılar haberimizde...

Gerçek Kahraman filmi oyuncuları! YouTube kanalında 10 milyon abone sınırını aşan ve özellikle çocukların sevgilisi haline gelen Enes Batur ikinci sinema filmi Gerçek Kahraman ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İnternette ise Gerçek Kahraman filmi oyuncuları ve Enes Batur Gerçek Kahraman filmi oyuncu kadrosu araştırılıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. İşte Enes Batur Gerçek Kahraman filmi oyuncuları!

GERÇEK KAHRAMAN FİLMİ OYUNCULARI!

Youtuber Enes Batur'un başrolünde yer aldığı Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?'nin devam filmi Enes Batur Gerçek Kahraman'ın vizyon tarihi netleşti.

1.483.848 seyirci tarafından izlenen Enes Batur Gerçek mi Hayal mi?'nin devam filminin çekimlerine start verildi. An itibarıyla Youtube'da yaklaşık 9,87 milyon takipçisi bulunan Enes Batur'un başrolünde yer aldığı filmin yönetmenliğini Doğa Can Anafarta üstleniyor.

Enes Batur'un yanı sıra oyuncu kadrosunda Damla Aslanalp, Altan Erkekli ve Kanbolat Görkem Aslan gibi isimlerin yer alacağı Enes Batur Gerçek Kahraman, CGV Mars dağıtımcılığında 31 Mayıs'ta gösterime girecek.

İşte Enes Batur Gerçek Kahraman filmi oyuncuları:

Enes Batur, Damla Aslanalp, Kanbolat Görkem Aslan, Altan Erkekli, Ömer Başdoğan, Buket Dereoğlu, Atilla Pekdemir.

ENES BATUR KİMDİR?

Sosyal medya fenomeni ve YouTuber Enes Batur 9 Nisan 1998 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir.

Enes Batur'un asıl adı, Enes Batur Sungurtekin'dir. Babası Polis, annesi ise Hemşiredir.

Enes Batur, Youtube dünyasına adımı ilk olarak bilgisayar ve oyun konsolları incelemesiyle atmıştır.

Kısa bir zaman içerisinde giderek popüler bir isim olma fırsatına kavuşan Enes Batur; oyun, komedi ve eğlence videolarıyla kendini göstermeye ve geniş bir kesime ulaşmaya devam etmektedir.

Sosyal medyada ün kazanan Enes Batur'un 6 milyonu aşkın takipçisi bulunmaktadır.

Enes Batur 2018'de vizyona giren, kendi yaşamını anlattığı ve başrolünü üstlendiği Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? filmiyle izleyici karşısına geçmiştir.

Gerçek Kahraman filmi oyuncuları! Tam kadro... ile ilgili etiketler YouTube Enes Batur YouTuber
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.