Gerçeğin Peşinde hangi kanalda?

Gerçeğin Peşinde 11 Mart izle! Gerçeğin Peşinde programı hafta içi her gün Star TV ekranlarında İnci Ertuğrul'un sunumu ile devam etmektedir. Programın sunucusu İnci Ertuğrul aydınlanmamış olayları aydınlatıyor. Çoğu kişi Ertuğrul'un programını izlemek için arama motorlarından araştırma yapmaya devam etmektedir. İşte, Gerçeğin Peşinde 11 Mart canlı izle! Program hangi kanalda? Detaylar haberimizde..

Gerçeğin Peşinde 11 Mart izle! Star TV ekranlarının sevilen programı Gerçeğin Peşinde, güzel sunucu İnci Ertuğrul'un sunumu ile devam ediyor. Seyircileri ekran başına kitleyen programın ana teması kayıpları bulmak, insanlara yardımcı olmak, aydınlatılmamış olayları aydınlatmak, sorunlara açıklık getirmek çözüm bulmaktır. İşte, Gerçeğin Peşinde 11 Mart canlı izle! Program hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

GERÇEĞİN PEŞİNDE 11 MART CANLI İZLE

İNCİ ERTUĞRUL KİMDİR?

1970'li yıllarda dünyaya gelen iİnci Ertuğrul, Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. 

İşletme mezunu olan İnci Ertuğrul, PTT’nin sınavına girdi ancak atama yapılırken TRT’ye geçti. Bir dönem radyo programcılığı yapan İnci Ertuğrul, ‘Sizin Sesiniz’ isimli programla geniş bir kitleye ulaştı.

2017 yılında aktif olarak Fox Tv ekranlarında yayınlanan Kaybolan Çiçekler isimli çocuk bulma programını sunmaktadır. Tüm bunların yanı sıra Güzel Konuşma Eğitmeni ve Aydın Üniversitesi Öğretim Görevlisi olarak çalışmalarını sürdürmektedir. 

20’li yaşlarda başladığı mesleğinde 29 yılı geride bırakan İnci Ertuğrul, bir süredir Gerçeğin Peşinde programıyla evlere konuk oluyor. İnci Ertuğrul, evli ve bir çocuk annesidir. 

PROGRAMIN KONUSU NEDİR?

 

Yapımcılığını Bloom Medya’nın üstlendiği Gerçeğin Peşinde, ekranların sevilen yüzü İnci Ertuğrul’un sunumuyla, hafta içi her gün Star ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

Yaşanmış hikayeleri konu alan program, faili meçhul dosyaların karanlık yüzünü aydınlatacak. Kayıpların bulunacağı, ayrı kalanları kavuşacağı ve cinayetlerin ardındaki sır perdelerinin de açığa çıkacağı program izleyenleri derinden etkileyecek. 

Gerçeğin Peşinde hangi kanalda? ile ilgili etiketler Star TV canlı yayın canlı izle 2020 gerçeğin peşinde star tv canlı izle
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.