Gerçeğin Peşinde en son ne oldu?

Gerçeğin Peşinde 18 Şubat izle! Güzel sunucu İnci Ertuğrul'un hafta içi her gün Star TV ekranlarında sunduğu Gerçeğin Peşinde programında dün yaşananlar merakla arama motorlarından araştırılmaya devam edilmektedir. Programda son olarak neler olduğu merak konusu oldu. İşte, Gerçeğin Peşinde 18 Şubat canlı izle! En son ne oldu? Detaylar haberimizde...

Gerçeğin Peşinde 18 Şubat izle! Yapımcılığını Bloom Medya’nın üstlendiği Gerçeğin Peşinde, ekranların sevilen yüzü İnci Ertuğrul’un sunumuyla, hafta içi her gün Star ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Yaşanmış hikayeleri konu alan program, faili meçhul dosyaların karanlık yüzünü aydınlatıyor. İşte, Gerçeğin Peşinde 18 Şubat canlı izle! En son ne oldu? Detaylar haberimizde...

GERÇEĞİN PEŞİNDE 18 ŞUBAT CANLI İZLE

EN SON NELER OLDU?

 

Azmi Bayar henüz bulunamadı... 85 yaşındaki Azmi Bayar Aralık ayında kaybolmuştu. 7 çocuk ve 35 torun sahibi olan Bayar'ın eşi Ayşe Bayar eşinini kaybolması ile alakalı bir şey hatırlamadığını öne sürmüştü. Yayına gizli tanık olarak bağlanan bir kişi Azmi Bayar'ı 2 kişi ile yemek yerken gördüğü iddia etti. Bayar'ın yemek yediği kişilerden birinin ise damadı Fahrettin Bey olduğu iddiasında bulundu. Fayrettin Bey canlı yayında iddiaları kabul etmedi. Azmi Bayar ile yemek yemediğini öne sürdü. Eşi kaybolduktan sonra yoğum bakıma kaldırılan ve hiçbir şey hatırlamadığını söyleyen 90 yaşında ki Ayşe Bayar ise 3 gencin, Azmi Bayar'ı ve kendisini kaçırdığını sabah 6-7 arasında gençlerin kendisini arabadan attığını hatırladığını iddia etti.

Azmi Bayar'ın nerede olduğu tam olarak bilinmiyor. Azmi Bayar ile alakalı yeni iddialar ortaya atıldı.

GERÇEĞİN PEŞİNDE HAKKINDA...

Yapımcılığını Bloom Medya’nın üstlendiği Gerçeğin Peşinde, ekranların sevilen yüzü İnci Ertuğrul’un sunumuyla, hafta içi her gün Star ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

Yaşanmış hikayeleri konu alan program, faili meçhul dosyaların karanlık yüzünü aydınlatacak. Kayıpların bulunacağı, ayrı kalanları kavuşacağı ve cinayetlerin ardındaki sır perdelerinin de açığa çıkacağı program izleyenleri derinden etkileyecek. 

 

Hafta içi her gün ekrana gelecek, İnci Ertuğrul’un sunacağı programa; uzman görüşleriyle Adli Tıp Uzmanı Taner Güven ve Avukat Hasan Kocabey de katkı sağlayacak.

 

 

Gerçeğin Peşinde en son ne oldu? ile ilgili etiketler Star TV canlı izle canlı yayın 2020 gerçeğin peşinde star tv canlı izle
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.