Yasemin Tonbaş teslim edildi mi?

Gerçeğin Peşinde 20 Ocak izle! Star TV ekranlarında haftanın her günü yayınlanmakta olan, İnci Ertuğrul'un sunduğu Gerçeğin Peşinde programını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Konukları ve dikkat çeken olaylarla izleyiciyi ekran başına kitleyen programa ilgi büyük ölçüde devam ediyor. 16 yaşındaki Yasemin Tonbaş'ın teslim edilip edilmediği merakla araştırılıyor. İşte, Gerçeğin Peşinde 20 Ocak canlı izle! Yasemin Tonbaş teslim edildi mi? Star TV canlı yayın! Detaylar haberimizde...

Gerçeğin Peşinde 20 Ocak izle! İnci Ertuğrul'un sunumu ile hafta içi her gün Star TV ekranlarında yayınlanmakta olan Gerçeğin Peşinde programında en son ne olduğu, hangi konukların olduğu merakla araştırılan konular arasında yer alıyor. 9 Ocak'ta kaçırılan Yasemin Tonbaş'ın ailesine teslim edilip edilmediği merakla araştırılmayı sürdürülüyor. İşte, Gerçeğin Peşinde 20 Ocak canlı izle! Star TV canlı yayın! Detaylar haberimizde...

GERÇEĞİN PEŞİNDE 20 OCAK CANLI İZLE!

YASEMİN TONBAŞ TESLİM EDİLDİ Mİ?

16 yaşındaki Yasemin Tonbaş iddialara göre, 9 Ocak tarihinde Barış ismindeki şahıs tarafından kaçırıldı. Barış'ın annesi Hamide Sekmen, Gerçeğin Peşinde programına telefon bağlantısı ile bağlandı. Sekmen, oğlunun Yasemin Tonbaş'ı kaçırdığını iddia etti. Tonbaş canlı yayına bağlandı. 

Yasemin Tonbaş teslim edildi mi?

16 yaşındaki Yasemin Tonbaş severek kaçtığını ve babası tarafından şiddete maruz kaldığını öne sürdü.

Bugünkü canlı yayında ise İnci Ertuğrul, Yasemin Tonbaş'ın babası Sezai Tonbaş'ı aradı. Kızından haber alamadığını söyleyen babaya müjdeyi Ertuğrul verdi.

İnci Ertuğrul Yasemin Tonbaş'ın Jandarmaya teslim edildiğini belirtti.

İNCİ ERTUĞRUL KİMDİR?

1970'li yıllarda dünyaya gelen İnci Ertuğrul, Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. 

İşletme mezunu olan İnci Ertuğrul, PTT’nin sınavına girdi ancak atama yapılırken TRT’ye geçti. Bir dönem radyo programcılığı yapan İnci Ertuğrul, ‘Sizin Sesiniz’ isimli programla geniş bir kitleye ulaştı.

 

2017 yılında aktif olarak Fox Tv ekranlarında yayınlanan Kaybolan Çiçekler isimli çocuk bulma programını sunmaktadır. Tüm bunların yanı sıra Güzel Konuşma Eğitmeni ve Aydın Üniversitesi Öğretim Görevlisi olarak çalışmalarını sürdürmektedir. 

20’li yaşlarda başladığı mesleğinde 29 yılı geride bırakan İnci Ertuğrul, bir süredir Gerçeğin Peşinde programıyla evlere konuk oluyor. İnci Ertuğrul, evli ve bir çocuk annesidir. 

 

Yasemin Tonbaş teslim edildi mi? ile ilgili etiketler Star TV canlı izle canlı yayın 2020 gerçeğin peşinde
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.