George Michael'ın otopsi raporu açıklandı

Noel günü evinde ölü bulunan İngiliz pop ikonu George Michael'in ölüm sebebi belli oldu. Michael'in doğal sebeplerden öldüğü adli tıpça belirtildi.

ÖLÜM NEDENİ KARACİĞER YAĞLANMASI

Oxforshire uzman adli tabibi Darren Salter Michael'ın ölüm nedenini ''kalp kası iltihabi ve karaciğer yağlanmasına bağlı dilate kardiyomiyopati'' olarak belirtti.

Bu bulgular üzerine soruşturma tahkikata gerek kalmadan kapatıldı. 53 yaşındaki yıldızın, 35 yıldır uyuşturucu kullandığı biliniyordu. Ancak raporda bu durum henüz belirtilmedi. Madde kullanımı sonucu oluşma ihtimali yüksek dilate kardiyomiyopati, kalp kaslarının genişleyip güçsüzleşmesiyle kalbin kan pompalama kapasitesini etkileyen bir durum.

flkfjdohfdkjdsfdsf

Michael'in hayat arkadaşı Fadi Fawaz yıldızı Londra'sa Thames nehri kıyısındaki evlerinde uyurken bulduğunu belirtti. Şarkıcının cenazesi 3 aylık otopsinin ardından artık kaldırılabilir.

"ŞÜPHELİ BİR DURUM YOK"

Michael'in menajeri yaptığı açıklamada ''Şüpheli herhangi bir durum yok.'' dedi. 1963 yılında Yunan bir baba ve İngiliz bir anneden kuzey Londra'da doğan Georgios Kyriacos Panayiotou, şöhreti ''Wham!'' ismini taşıyan grubu ile yakalamıştı ve kariyerinde 100 milyondan fazla satmıştı.

George Michael'ın otopsi raporu açıklandı ile ilgili etiketler George Michael otopsi raporu açıklandı ölüm sebebi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.