George Floyd’u katleden polislerden biri daha serbest bırakıldı!

ABD'de George Floyd’un polis şiddetine maruz kalarak öldürülmesinin ardından başlayan gösteriler sürerken Floyd’un katilleriyle ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Amerika Birleşik Devletleri'nde George Floyd'un ölümüyle sonuçlanan olaya karışan polislerden Tou Thao da serbest kaldı. Thao için 5 milyon TL kefalet ödendiği öğrenildi.

Ülkede infial yaratan olaya karışan polisler Derek Chauvin, Tou Thao, Thomas Lane ve J. Alexander Kueng arasından son olarak Thao da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Thao’nun serbest kalması için 750 bin dolar (5 milyon TL) kefalet ödendiği belirtildi. Thao’nun da serbest kalmasıyla tutuklu yargılanan tek isim Floyd’un boğazına diziyle baskı uygulayan Derek Chauvin kaldı.

George Floyd’u katleden polislerden biri daha serbest bırakıldı! ile ilgili etiketler polis ABD George Floyd george floyd olayları nefes alamıyorum i can’t breathe Amerika Birleşik Devletleri tou thao Derek Chauvin Thomas Lane j. alexander kueng
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.