George Floyd nasıl öldü? George Floyd'un son anları

George Floyd nasıl öldü? George Floyd'un son anları izleyenlerin yüreğini burkuyor. ABD'de son günlerde çoğalan ırkçı sorunlar durmak bilmiyor. George Floyd'da bu kurbanlardan biri. George Floyd nasıl öldü? George Floyd'un son anları

George Floyd nasıl öldü? George Floyd'un son anlarını sizler için araştırdık. Son günlerde çoğalan ırkçılık problemlerine karşı tepkiler ABD'de giderek artıyor. 3 polis tarafından nefes alamıyorum demesine rağmen boğularak öldürülen George Floyd'un nasıl öldüğünü ve o anları izlemek isteyenler için görüntüleri araştırdık.

Yoldan geçenlerin çektiği videolardan ve sosyal medyada paylaşılan videolara göre, 20 dolar değerinde bir sahtecilik şüphesiyle gözaltına alınmak istenen George Floyd, beyaz polisin dizini ensesine basması sonucu nefesi kesilerek hareketsiz kaldı.

Floyd’un, dakikalarca "Lüften, nefes alamıyorum, lütfen!" şeklinde yalvarmasına, etraftakilerin uyarı ve tepkilerine rağmen polisin acil sağlık ekipleri gelene kadar pozisyonunu değiştirmediği görüldü.

Beyaz polisin yaklaşık 9 dakika boyunca ensesine basarak beklediği Floyd’un ambulansla kaldırıldığı hastanede kısa bir süre sonra hayatını kaybettiği açıklandı.

George Floyd nasıl öldü? George Floyd'un son anları

GEORGE FLOYD KİMDİR?

46 yaşındaki George Floyd'un inişli çıkışlı bir hayatı vardı. Lise çağlarında Houston'da yaşarken Yates Lisesi'nde Amerikan futbolu oynamış, lise takımı 1992 yılında Texas şampiyonasında ikinci olmuştu.

Hayatının inişe geçtiği en kötü anlardan biri ise 2007 yılında hırsızlıktan tutuklanıp 5 yıl hapis yatmasıydı. Fakat 25 Mayıs günü 46 yaşında Minneapolis'te yaşama veda eden Floyd genel olarak sıradan bir Amerikalı gibi yaşamıştı.

George Floyd nasıl öldü? George Floyd'un son anları ile ilgili etiketler George Floyd kimdir neden öldü nasıl öldü izle full izle
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.